[Vacatures] Snakeware zoekt een .NET back-end developer

[Vacatures] Snakeware zoekt een .NET back-end developer

Snakeware is per direct op zoek naar een:

.NET back-end developer

Als .NET back-end developer houd jij je bezig met het bedenken, ontwerpen en programmeren van de back-end van de website applicatie, website of programma. Je lost in je dagelijkse werk complexe back-end vraagstukken op en werkt samen voor toffe opdrachtgevers zoals Poiesz supermarkten, DPG Media of bijvoorbeeld RCN.

Wat je echt doet

Samen met je team, dat bestaat uit meerdere back-end en front-end specialisten, bedenk en bouw je gave functies en koppelingen met verschillende databronnen en systemen. Je monitort en faciliteert het verbeterproces binnen je team, zodat de kwaliteit van ons werk nog beter wordt.

Wie ben jij?

Jij bent op je best met een gezellig en kundig team om je heen, wilt de beste worden en bent trots op je code/werk. Je vindt het leuk om nieuwe technieken te ontdekken en je deze eigen te maken.

Daarnaast vragen wij:

  • Ervaring met .Net, C#, .Net Framework, .Net Core
  • Ervaring met relationele databases.

 

Daarbij is het mooi als je ook:

  • Ervaring hebt met versiebeheer, zoals GIT.
  • Ervaring hebt met CI/CD technieken en tools (zoals Teamcity, GitLab, Jenkins, Bamboo)
  • Ervaring hebt met Container technieken (zoals Docker, Kubernetes)
  • No-Sql databases

 

Wat bieden we jou?

Een fulltime baan als back-end developer binnen een gezellig en kundig team van digitale rockstars! Alle collega’s bij Snakeware gaan informeel met elkaar om en vinden humor tijdens het werk erg belangrijk. Op die manier halen we elke dag het beste uit onszelf en uit elkaar. Je hebt daarbij de mogelijkheid om te werken vanaf een plek die voor jou en het team het beste is. Dit kan thuis zijn of in ons clubhuis.

Naast je team back-end collega’s krijg je nog veel meer leuke collega’s bij Snakeware. Zo hebben we front-end developers, marketeers, webdevelopers, designers en data-analisten in huis waar je tijdens je werk ook contact mee hebt. Met de hele club worden er regelmatig legendarische teamuitjes georganiseerd.

Binnen Snakeware is er veel mogelijk en zijn we gewend snel te schakelen, aan te passen en door te pakken. Hierin helpen we jou persoonlijk en professioneel verder maar bieden we jou ook de ruimte mee te denken vanuit je eigen expertise om zo bij te dragen aan het motto: ‘samen zijn we de beste’.

Daarnaast bieden we jou:

  • Een marktconform salaris als back-end developer
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis
  • Reiskostenvergoeding, winstdeling en pensioen
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, waarbij we samen met jou kijken hoe we dit doen

 

.NET developer bij Snakeware in Sneek

In de dynamische watersportstad Sneek is Snakeware sinds 1995 niet meer weg te denken. Gevestigd in de Gashouder aan het Veemarktplein, met zo’n 50 digital rockstars, bouwen en beheren we onder andere websites, webshops, webportals en apps. Veelal met complexe koppelingen tussen databronnen en systemen.

We helpen onze partners bij hun digitale transformatie en bieden een groot scala aan relevante producten en diensten.

Welkom nieuwe collega

Ben jij de nieuwe back-end developer die wij zoeken? Solliciteer hier.

www.snakeware.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.