Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Creative Projectmanager vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een Creative Projectmanager

Springbok is per direct op zoek naar een:

Creative Projectmanager in Amsterdam

We make good brands grow big and big brands grow good. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Wie ben jij?

Jij bent een organisatorisch talent, hebt meerdere jaren ervaring met het managen van (ingewikkelde) projecten in een dynamische omgeving. Je hebt brede kennis van de creatieve industrie en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Bureau ervaring is dus een grote pre. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht communiceer je moeiteloos met stakeholders op verschillende (hiërarchische) niveaus. Je hebt een positieve persoonlijkheid en een “can-do mentaliteit”. Je bent oplossingsgericht en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren creative projectmanager zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Jij weet immers wel wat er zo al op jouw “to do” lijstje staat. Onze collega’s overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok aan de slag zou gaan:

Evie: "Ons divers, creatieve team biedt de opportuniteit en inspiratie om zowel kleine als grote creatieve kansen op te pakken, we make it happen.”

Ferry: "We hebben diverse karakters en talenten binnen ons team die elkaar aanvullen, zo is er altijd een kans om bij een van ons aan te haken voor een deep-dive in een bepaalde expertise of een luisterend oor om mee te denken voor oplossingen. Ons motto is +1, wat betekent dat we altijd iets verrassend of extra’s voorstellen."'

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. Bij ons kom je te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar creativiteit en innovatie voorop staan. Je krijgt de kans om te werken aan toonaangevende projecten voor toprelaties

We rekenen op jouw skills bij het opstellen en bewaken van planning, resources en kwaliteit van meerdere grote creatieve projecten. Je bewaakt het projectbudget en projectafspraken (scope) en zorgt voor afstemming tussen de klant en het interne klantteam om de kwaliteit van de campagne(s) of het project te waarborgen. Dit alles doe je samen met multidisciplinaire teams van designers, copywriters, strategen, developers en andere specialisten.

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in overleg in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor komt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Wie is Springbok?

Springbok is een internationaal brandtech agency dat marketing voor merken uit de 21ste eeuw opnieuw uitvindt. Wij geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Met 400 mensen slaat de organisatie bruggen tussen merkstrategie, creativiteit, data en technologie voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Jumbo, Renault, T-mobile, Greenpeace, Rituals, Hallmark, Vattenfall, Burger King en HEMA. 

Duke & Grace and B-Corp agencies Dawn en Make Sense zijn ook onderdeel van Springbok.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

Lees ook:

Springbok: Time to Make Sense in Antwerpen

28-09-2023 | 23:41:00
Springbok organiseerde op 20 september 2023 een bijeenkomst om creativiteit, technologie en purpose samen te brengen tijdens een bijeenkomst onder de noemer time to make sense

[Vacatures] Springbok zoekt een Copywriter

28-09-2023 | 11:48:00
Springbok is per direct op zoek naar een Copywriter in Den Bosch

Joe Public en Springbok komen met Belgische campagne voor Burger King

28-09-2023 | 08:57:02
In de campagne wordt duidelijk gemaakt dat de snelste weg voor een zogeheten Whopper de My Burger King-app is. De campagne loopt in België.

Vjèze Fur kookt bij Chez Springbok tijdens Adnight

25-09-2023 | 00:42:00
Ter gelegenheid van Adnight komt Vjèze Fur (Freddy Tratlehner, bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) koken bij het digitale en creatieve bureau Springbok

[Vacatures] Springbok zoekt een Medior UI designer

14-09-2023 | 09:20:00
Springbok is per direct op zoek naar een Medior UI designer in Amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.