Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een CRM marketeer vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een CRM marketeer

Springbok is per direct op zoek naar een:

CRM marketeer

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken.

Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren CRM marketeer zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Jij weet immers wel wat er zo al op jouw “to do” lijstje staat. We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok aan de slag zou gaan.

Maaike: “Als CRM marketeer bij Springbok schakel je in veel gevallen rechtstreeks met de klant. En dat zijn niet de minste! Denk aan mooie merken als Jumbo, Renault, KPN en Burger King.”

Berber: “Geen dag is bij ons hetzelfde vanwege de grote diversiteit aan klanten en klantvragen. Kleinere merken maak jij groot door het bedenken van quick wins en eenvoudige oplossingen op CRM gebied. Grote merken maak jij groter door de slimme inzet van data & personalisatie én het bedenken van next-level campagnes.”

Maaike: “Omdat je samenwerkt met andere experts op het gebied van techniek, data & project management kun jij je echt focussen op jouw specialisme: CRM. Wat je in deze rol dus niet doet is het ontwikkelen van e-mails, landingspagina`s en het bouwen van journeys. Dat laten we graag aan ons development team over.”

Het feit dat Springbok CRM & marketing automation 1 vd grootste teams binnen Springbok is brengt nog meer voordelen met zich mee.

Berber: “Een goede sparringpartner is altijd binnen handbereik! Daar plukken niet alleen onze klanten de vruchten van. Bij Springbok ontwikkel je jezelf in sneltreinvaart.”

Maaike: “Binnen de functie van CRM marketeer is er veel ruimte voor eigen interpretatie; op basis van jouw expertise kan je een eigen draai geven aan de invulling van je functie. Je krijgt hierin veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat werkt heel prettig”.

En het is misschien een open deur, maar buiten dat je een groot aandeel hebt in het succes van onze klanten, bieden we je ook nog eens een flinke dosis werkgeluk; een super gezellig team, toffe uitjes, (thema)feesten en een jaarlijkse skitrip! 

Yep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jou om klantstrategieën op een pragmatische manier door te vertalen naar campagnes. Daarmee slag je de brug tussen creatie, techniek en performance door nauw betrokken te zijn bij de vastlegging van doelstellingen, het monitoren van resultaat en evaluatie. Jij doorgrond klantvragen en data naar concrete acties en inzichten en borgt innovatie en marktontwikkelingen binnen de campagnes van je klanten.

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 3000,- en 4800,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Dit breng je mee:

  • Kennis van en ervaring met CRM / digital marketing. Bij voorkeur in een voor ons relevante branche zoals retail, automotive, finance of consumer electronics. 
  • Sterke mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden.
  • Kennis van analytics, data visualisatie en/of kennis van marketing automation platformen.


Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend  internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken.  Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als HEMA, JBL, de Efteling, Renault en KPN.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier.

www.springbokagency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.