Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Data Engineer vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een Data Engineer

Springbok is per direct op zoek naar een:

Data Engineer-Den Bosch

Jouw functie in een notendop

Als Data engineer bij Springbok Data ben je onderdeel van Springbok Data bestaande uit ongeveer 40 marketing analytics specialisten, data engineers, data scientists & developers (dit groeit wel hard, het kan zijn dat dit er ondertussen meer zijn geworden).

Binnen Springbok Data zijn functies en verantwoordelijkheden niet zwart/wit. Op basis van ervaring, kwaliteiten, ontwikkelpunten en ambities kijken we naar de beste verdeling van klanten, taken en projecten. Dat betekent dat je altijd op verschillende manieren met data werkt, je rol veel afwisseling kent en je veel verschillende skills ontwikkelt. Beerpong is hier ook een serieuze skill.

Wat je gaat doen

 • Het maken van valide datasets, dataflows, (klantspecifieke) koppelingen en tabellen.
 • Het implementeren en beheren van geadviseerde metingen, datastromen & optimalisaties met behulp van met name Python en SQL.
 • Het uitvoeren van periodieke en ad hoc data-analyses in big data.
 • Het signaleren en proactief kenbaar maken van kansen voor optimalisatie, conversie, segmentatie of automatisering bij onze klanten.
 • Het bedenken en optimaliseren van datastromen met behulp van cloud infrastructuren.
 • Het begeleiden van implementaties van analysetools en het ontwikkelen van nieuwe dashboards, rapportages en tools om data op een aantrekkelijke manier te visualiseren.
 • Het werken met cloud platformen (GCP, AWS en/of Azure). Alsook met Dataflow/Apache Beam en Composer/Airflow, ETL of ELT en CI/CD principes.

Laat het bovenstaande lijstje niet afschrikken. Het is niet erg als je hier nog geen of weinig ervaring mee hebt. Er is voldoende begeleiding vanuit de teamleads en ook je buddy staat voor je klaar. Je kunt verschillende trainingen volgen en hebt elke week een aantal ontwikkelingsuren.

Wat jouw collega’s zeggen over de functie

Voel je meteen thuis in ons team. Je toekomstige collega’s geven je graag een inkijk hoe het er bij Springbok aan toegaat.

Mark: “Als Data Engineer bij Springbok ben je deel van ons groeiende data team." We zijn nu met zo’n 40 analytics specialisten, data engineers, data scientists & developers. We groeien hard. Tegen de tijd dat jij deze vacature leest, zijn we waarschijnlijk al met meer!”

Anouk: “Binnen Springbok krijg je een kijkje in de keuken van klanten als Jumbo, HEMA, Carpetright en Allianz. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt voor data gerelateerde vraagstukken. Je bent eigenaar van het vraagstuk én de oplossing. In het hele traject van idee naar ontwerp en uiteindelijk realisatie ben je in de lead. Er zijn genoeg collega’s om je heen om mee te sparren en je leert hierdoor ontzettend veel.”

Stan: “Verplicht thuiswerken is voor ons team eerder een bug dan een feature. We hebben een super hecht team en komen graag samen. We werken hard en vieren geregeld een feestje. We zijn zelfs een keer bij onze Lead Data & Tooling in de tuin gaan kamperen!”

Pol: "In september 2022 ben ik warm ontvangen in het gezellige data team. Binnen Springbok zijn mijlpalen om te vieren, en worden er genoeg leuke feesten georganiseerd. Ook is er elke week tijd voor persoonlijke ontwikkeling, en wordt er serieus gekeken naar jouw wensen en professionele doelen. Ik zie je op de vrijdagmiddag borrel!"

Jouw (groeiende) vaardigheden

 • Je hebt een proactieve instelling.
 • Je werkt graag in teamverband.
 • Plezier en geluk is een belangrijk aspect in je werkende leven.
 • Je bent een ontdekker, nieuwsgierig en leergierig.
 • Je hebt tijdens je studie of in pre-werkende leven of je eerdere baan ervaring opgedaan met data, verschillende skills rondom python of SQL.
 • Je hebt altijd al met een elektrische step willen rijden in een kantoor.
 • Een afgeronde studie waar Data Science en/of Marketing Analytics een onderdeel van was is een pré.

Wat je krijgt 

 • Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een competitief salaris.
 • Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of bijvoorbeeld in de Spaanse zon. 
 • We voorzien jouw telefoon en laptop naar keuze! 
 • En hoe jij naar kantoor komt, dat beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden! 
 • We hebben een pensioenregeling via Nationale Nederlanden en je kunt goedkoper sporten via onze bedrijfsfitnessregeling.
 • Je komt in een omgeving waar we blij zijn met eigen initiatieven en nieuwe ideeën. Wij geven jou het doel, hoe je dat bereikt is aan jou.
 • Trainingen vanuit de Springbok academy. Daarnaast mag je 10% van je werktijd aan je eigen ontwikkeling spenderen.
 • Het leven moet je vieren! Een cadeautje na het doorlopen van je proeftijd, verjaardag en andere bijzondere gebeurtenissen.
 • Jaarlijks organiseert de Springbok feest & sportcommissie leuke activiteiten als: padeltoernooien, wijn -en bierproeverijen, uitjes inclusief overnachting, bordspel avonden en nog veel meer!

Zijn wij een match? 

Python. Grote slang Of Programmeertaal - Programmeertaal. Jij hebt tijdens je studie, in pre-werkende leven of voorgaande baan ervaring opgedaan met data, Python en/of SQL. Bij voorkeur heb je Informatica, Data science, Marketing analytics of een vergelijkbare opleiding afgerond.

Nieuwe terreinen verkennen Of “We doen het altijd al zo, dus het is goed” - Ontdek je innerlijke Christoffer Columbus. Jij bent een echte ontdekker en wilt graag nieuwe dingen leren. Je bent nieuwsgierig tot op het bot.

Solosport Of Teamsport - Teamsport. Jij werkt graag in teamverband. Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships! 

Python. Grote slang Of Programmeertaal - Programmeertaal. Jij hebt tijdens je studie, in pre-werkende leven of voorgaande baan ervaring opgedaan met data, Python en/of SQL. Bij voorkeur heb je Informatica, Data science, Marketing analytics of een vergelijkbare opleiding afgerond.

Wie is Springbok?

Springbok is een digitaal & creatief bureau voor positieve groei, met 5 kantoren verspreid over Nederland en België.  Samen met ambitieuze merken creëren we duurzame groei die goed is voor de planeet, geweldig voor de mens en uitstekend voor bedrijven. En dat doen we met een team van meer dan 400 getalenteerde strategen, dataspecialisten, tech-fanaten en creatieven. Ons bureau werkt voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Rituals, Odido, Harman, Jumbo, Renault en Vattenfall.

Interesse? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Boels Rental kiest voor Springbok en lanceert lentecampagne

16-04-2024 | 11:15:00
Na een korte pitch procedure hebben Springbok en Boels Rental samen het digitale en creatieve concept en de campagne ontwikkeld

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior display specialist

11-04-2024 | 08:08:00
Springbok is per direct op zoek naar een Junior display specialist -Den Bosch

[The List] Springbok

28-03-2024 | 11:11:45
Springbok is een digitaal & creatief bureau voor positieve groei, met 6 kantoren verspreid over België en Nederland

Plan International en Springbok genereren dromen voor meer meisjesrechten

08-03-2024 | 15:51:00
Zelfs anno 2024 is Internationale Vrouwendag een absolute noodzaak. Op veel plaatsen in de wereld hebben meisjes nog niet het recht om vrij te dromen

[Vacatures] Springbok zoekt een Senior Digital Strategist

29-02-2024 | 11:28:10
Springbok is per direct op zoek naar een:Senior Digital Strategist-Den Bosch

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief