[Vacatures] Springbok zoekt een Junior display specialist

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior display specialist

Springbok is per direct op zoek naar een:

Junior display specialist -Den Bosch

Jouw functie in een notendop

Je werkt samen met (internationale) A-merken om social advertising tot een volgend niveau te tillen. Dit varieert van campagnes opzetten & optimaliseren tot het sparren met je klanten & inspirerende presentaties geven.

In een super leuk en ervaren advertising team dagen we elkaar dagelijks uit om de lat weer wat hoger te leggen. Zo blijven we de beste prestaties leveren en zetten we de meest innovatieve oplossingen in.

Wat je gaat doen 

 • Je kan voor jouw klanten de perfecte paid social strategieën bedenken, uitvoeren en borgen.
 • Je kan de kwaliteit en het onderhoud van (grote) mediacampagnes bewaken.
 • Je maakt klantvragen helder en vertaalt deze door naar concrete acties. 
 • Je optimaliseert strategieën en werkt mee aan meerdere campagnes van verschillende (grote) accounts. 
 • Je verzorgt rapportages obv. de vooraf opgestelde KPI`s en het bespreken van adviezen.
 • Je blijft jouw klanten verrassen met nieuwe, innovatieve oplossingen.
 • Je daagt jezelf en het team uit om de lat continue hoger te leggen

 

Wat jouw collega’s zeggen over de functie

Voel je meteen thuis in ons team. Je toekomstige collega’s geven je graag een inkijk hoe het er bij Springbok aan toegaat.


Bram: "Zelf ben ik al ruim 9 jaar werkzaam voor Springbok en dat zegt eigenlijk al genoeg. Dagelijks houd ik me bezig met het bedenken en inrichten van de Display advertising strategie voor een super divers pakket aan klanten, zowel binnen B2B als B2C. Je krijgt bij Springbok het vertrouwen en de vrijheid om samen met jouw klanten constructief te bouwen aan verdere groei en schakelt als specialist met verschillende interne en externe stakeholders. Ook op creatief vlak ben je een belangrijke schakel tussen concept en uiteindelijke doorvertaling richting het online eindproduct en bijbehorende media inkoop. Het voelt écht als je eigen bedrijfje waar je dagelijks graag voor opstaat. Bij Springbok krijg je de mogelijkheid je eigen groeipad vorm te geven. Betekent dit voor jou dat je graag multidisciplinair inzetbaar bent? Dan kan dat! Zo houd ik me bezig met zowel Display als Social advertising".

Janne: “Binnen Springbok werken we in klant-teams. Naast je “discipline-collega`s” binnen het Advertising team kan het dus ook zijn dat je samenwerkt met specialisten op het gebied van SEO, CRO, Data en Projectmanagement. We werken nauw samen en zijn zo in staat de klant in zijn geheel te bedienen. Interdisciplinair wordt er snel geschakeld, waardoor we aanvragen vanuit de klant(en) snel op kunnen pakken en we erg hands-on bezig zijn. Wat ik het leukste vind aan samenwerken met zo`n grote groep specialisten is dat je, naast je eigen vakgebied, ook veel leert over de andere disciplines en zo je horizon écht verbreed.

Eline: “Ik ben nu bijna twee jaar werkzaam bij Springbok en ik heb veel mogelijkheden gekregen mezelf te ontwikkelen. Zowel op hard-skill als op soft-skill gebied. Je leert veel “on the job” maar er worden ook geregeld kennissessies georganiseerd. Daarnaast helpt jouw eigen ontwikkelplan je bij jouw leerdoelen. Je krijgt bij Springbok ook de mogelijkheid om diverse evenementen bij te wonen. In mijn 1e jaar ben ik al op een event van YouTube, Channable & Google geweest!”.

Kim: “Met honderden vakidioten om je heen, verdeeld over allerlei expertises is geen dag hetzelfde. Iedereen is heel erg behulpzaam en het harde werk wordt vaak beloond in de vorm van viermomenten, feesten of uitjes met het gehele team. Springbok is de ideale cocktail van werk & plezier en wat mij betreft het beste online marketingbureau van Nederland. Zoals George Clooney zou zeggen: “What else?...” ;-)”.

Jouw (groeiende) vaardigheden

 • Alle ins en outs weten én kunnen toepassen van display advertising kanalen zoals Google Marketing Platform, YouTube, Digital Out Of Home, Seamless Advertising etc.;
 • Analytisch vermogen. Werken met grote hoeveelheden cijfers/data en daaraan conclusies kunnen verbinden;
 • Als Display Advertising specialist wil je eigenlijk niets meer handmatig doen. Door de data te koppelen aan jouw campagnes haal jij betere resultaten.
 • Jezelf, klanten en het advertising team blijven uitdagen & verrassen met nieuwe ideeën;
 • Communicatieve vaardigheden. Met klanten en collega's helder kunnen communiceren waardoor er geen onduidelijkheden ontstaan. Je kunt goed luisteren, samenvatten en anticiperen;
 • Het overtuigend presenteren van een plan, performance en nieuwe ideeën;
 • Samen met anderen de activiteiten richten op een gemeenschappelijk doel.

 

Wat je krijgt 

 • Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een competitief salaris.
 • Ontwikkeling staat bij ons voorop. We vinden het dan ook belangrijk dat je je certificering voor Marketing automation tooling bij ons behaalt en gaan graag met je in gesprek over jouw ambities op de lange(re) termijn.
 • Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of bijvoorbeeld in de Spaanse zon. 
 • We voorzien jouw telefoon en laptop naar keuze! 
 • En hoe jij naar kantoor komt, dat beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden! 
 • We hebben een pensioenregeling via Nationale Nederlanden en je kunt goedkoper sporten via onze bedrijfsfitnessregeling.
 • Je komt in een omgeving waar we blij zijn met eigen initiatieven en nieuwe ideeën. Wij geven jou het doel, hoe je dat bereikt is aan jou.
 • Trainingen vanuit de Springbok academy. Daarnaast mag je 10% van je werktijd aan je eigen ontwikkeling spenderen.
 • Het leven moet je vieren! Een cadeautje na het doorlopen van je proeftijd, verjaardag en andere bijzondere gebeurtenissen.
 • Jaarlijks organiseert de Springbok feest & sportcommissie leuke activiteiten als: padeltoernooien, wijn -en bierproeverijen, uitjes inclusief overnachting, bordspel avonden en nog veel meer!

 

Zijn wij een match?

 • Aanvaller Of Keeper - Aanvaller. Pro-actief is your middle name. Jij wilt vooruit en neemt graag de leiding.
 • Nieuwe terreinen verkennen Of “We doen het altijd al zo, dus het is goed” - Ontdek je innerlijke Christoffer Columbus. Jij bent een echte ontdekker en wilt graag nieuwe dingen leren. Je bent nieuwsgierig tot op het bot.
 • Solosport Of Teamsport - Teamsport. Jij werkt graag in teamverband. Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships! 

Wie is Springbok?

Springbok is een digitaal & creatief bureau voor positieve groei, met 5 kantoren verspreid over Nederland en België.  Samen met ambitieuze merken creëren we duurzame groei die goed is voor de planeet, geweldig voor de mens en uitstekend voor bedrijven. En dat doen we met een team van meer dan 400 getalenteerde strategen, dataspecialisten, tech-fanaten en creatieven. Ons bureau werkt voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Rituals, Odido, Harman, Jumbo, Renault en Vattenfall.

Interesse? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.