[Vacatures] Springbok zoekt een Junior social advertising specialist

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior social advertising specialist

Springbok is per direct op zoek naar een:

Junior social advertising specialist in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken.

Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als starter in ons mooie vakgebied zeggen termen als bereik, frequentie, CPM, ROAS en attributie jou natuurlijk nog niet zoveel. We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok je carrière zou willen starten.

Bram: "Zelf ben ik al ruim 8 jaar werkzaam voor Springbok en dat zegt eigenlijk al genoeg. Dagelijks houd ik me bezig met het bedenken en inrichten van de Social advertising strategie voor een super divers pakket aan klanten, zowel binnen B2B als B2C.
Je krijgt bij Springbok het vertrouwen en de vrijheid om samen met jouw klanten constructief te bouwen aan verdere groei en schakelt als specialist met verschillende interne en externe stakeholders. Ook op creatief vlak ben je een belangrijke schakel tussen concept en uiteindelijke doorvertaling richting het online eindproduct en bijbehorende media inkoop. Het voelt écht als je eigen bedrijfje waar je dagelijks graag voor opstaat. Bij Springbok krijg je de mogelijkheid je eigen groeipad vorm te geven. Betekent dit voor jou dat je graag multidisciplinair inzetbaar bent? Dan kan dat! Zo houd ik me bezig met zowel Social als Programmatic advertising".

Janne: “Binnen Springbok werken we in klant-teams. Naast je “discipline-collega`s” binnen het Advertising team kan het dus ook zijn dat je samenwerkt met specialisten op het gebied van SEO, CRO, Data en Projectmanagement. We werken nauw samen en zijn zo in staat de klant in zijn geheel te bedienen. Interdisciplinair wordt er snel geschakeld, waardoor we aanvragen vanuit de klant(en) snel op kunnen pakken en we erg hands-on bezig zijn. Wat ik het leukste vind aan samenwerken met zo`n grote groep specialisten is dat je, naast je eigen vakgebied, ook veel leert over de andere disciplines en zo je horizon écht verbreed.

Eline: “Ik ben nu bijna twee jaar werkzaam bij Springbok en ik heb veel mogelijkheden gekregen mezelf te ontwikkelen. Zowel op hard-skill als op soft-skill gebied. Je leert veel “on the job” maar er worden ook geregeld kennissessies georganiseerd. Daarnaast helpt jouw eigen ontwikkelplan je bij jouw leerdoelen. Je krijgt bij Springbok ook de mogelijkheid om diverse evenementen bij te wonen. In mijn 1e jaar ben ik al op een event van YouTube, Channable & Google geweest! Verder mogen digital events van Meta, TikTok, Pinterest en Snapchat ook zeker niet ontbreken uit dit rijtje”.

Bram: “Met honderden vakidioten om je heen, verdeeld over allerlei expertises is geen dag hetzelfde. Iedereen is heel erg behulpzaam en het harde werk wordt vaak beloond in de vorm van viermomenten, feesten of uitjes met het gehele team. Springbok is de ideale cocktail van werk & plezier en wat mij betreft het beste online marketingbureau van Nederland. Zoals George Clooney zou zeggen: “What else?...” ;-)”.

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jouw skills bij het bedenken, uitvoeren en borgen van de perfecte paid social strategie bij jouw klanten en het bewaken van de kwaliteit en het onderhoud van (grote) mediacampagnes. Jij krijgt klantvragen helder en vertaalt deze door naar concrete acties. Je optimaliseert strategieën en werkt (mee) aan meerdere campagnes van verschillende (grote) accounts. Je verzorgt rapportages obv. de vooraf opgestelde KPI`s en het bespreken van adviezen.

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 2500,- en 4000-,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Ben je verder in je carrière? Dan kan een hogere schaal gelden. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden! We hebben een pensioenregeling via Nationale Nederlanden en je kunt goedkoper sporten via onze bedrijfsfitnessregeling.

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

Instagram of TikTok - Beiden! Je weet welke social platforms er toe doen voor alle doelgroepen en hebt ervaring met het inzetten van mediabudget op socials van Meta, Snapchat, Pinterest en TikTok. Bij voorkeur ben je hierop ook gecertificeerd. Je weet hoe belangrijk de creatie en boodschap zijn om op social jouw doelstellingen te bereiken en hebt hier duidelijk een mening over.

“In god we trust, all others must bring data” of “Ik ga altijd op mijn gevoel af” - De eerste. Jij bent analytisch ingesteld en baseert je conclusies op de cijfers. Je hebt bij voorkeur ervaring met en kennis van analytics tools zoals Google Analytics .

Jeroen Pauw of Harry Mens -  Jeroen Pauw. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht zorg jij voor goede klantrelaties en je vind het leuk om de interactie met klanten op te zoeken.

Christoffel Columbus Of Steve Jobs - Beiden! Jij verkent graag nieuwe terreinen en hebt een innovatieve mindset. Je bent continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen social en verrast klant en collega me

Nieuwe collega's die bijdragen aan een meer diverse werkomgeving beschouwen wij als een verrijking van ons bureau en ons werk.

Wie is Springbok?

Springbok is een internationaal brandtech agency dat marketing voor merken uit de 21ste eeuw opnieuw uitvindt. Wij geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Met 400 mensen slaat de organisatie bruggen tussen merkstrategie, creativiteit, data en technologie voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Jumbo, Renault, T-mobile, Greenpeace, Rituals, Hallmark, Vattenfall, Burger King en HEMA. 

Duke & Grace and B-Corp agencies Dawn en Make Sense zijn ook onderdeel van Springbok.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

[Column] Stan Dorgelo: 9 key-takeaways van Google Cloud Next '24 om op in te zetten

30-04-2024 | 14:38:00
In Sin City heeft een team van dataconsultants van Springbok kennisgenomen van de ontwikkelingen rondom het Google Cloud Platform. Stan Dorgelo, Data Lead, beschrijft zijn bevindingen

Springbok lanceert website met sustainable webdesign voor Mourik

30-04-2024 | 11:33:00
Het bouwbedrijf Mourik heeft zijn door Springbok ontwikkelde website gelanceerd. De website is gebouwd volgens de principes van sustainable webdesign

[Dutch PR Awards 2024] Zes genomineerden voor PR Persoon van het Jaar

29-04-2024 | 08:26:00
Iedereen heeft mensen mogen voordragen voor deze prijs

Boels Rental kiest voor Springbok en lanceert lentecampagne

16-04-2024 | 11:15:00
Na een korte pitch procedure hebben Springbok en Boels Rental samen het digitale en creatieve concept en de campagne ontwikkeld

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.