Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Programmatic advertising specialist vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een Programmatic advertising specialist

Springbok is per direct op zoek naar een:

Programmatic advertising specialist 

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken.

Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een aangename werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren Programmatic advertising specialist zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Jij weet immers wel wat er zo al op jouw “to do” lijstje staat. Jouw toekomstige collega`s geven je toch graag al een inkijkje in wat je te wachten staat.

Gavin: “Van leadgeneratie tot e-commerce. Van groothandel tot softwareontwikkelaar. Nationaal en internationaal. Geen klant is bij Springbok hetzelfde! Je hebt veel afwisseling en leert verschillende branches kennen. Zo kan je jezelf heel breed ontwikkelen.”

Eline: “Dagelijks stort ik me op het bedenken van nieuwe mediaplannen en campagnes voor grote A-merken, waarbij niks te gek is. Creativiteit en eigen input wordt bij ons gewaardeerd! Ik bedenk niet alleen, maar ik draai ook aan de knoppen. Alles om ervoor te zorgen dat de campagnes maximaal resultaat behalen. Ongeacht je leeftijd of ervaring krijg je bij Springbok veel vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit”.

Bram: “Ik ben continue bezig met het proactief spotten van kansen en mijn input draagt direct bij aan de groei van onze klanten. Dat vind ik echt super tof. Als specialist bij Springbok drijf je innovatie en inspireer je zowel klanten als collega`s. Ik vind het leuk om de connectie te zoeken met andere specialisten, afdelingen en kanalen.”

Kevin: “De samenwerking met ons Data & Tooling team is actueler dan ooit. Springbok loopt voorop met data-uitwisseling, 1st party datagebruik én we hebben eigen unieke toolings gebouwd, gericht op media mix modelling”. 

Yep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jouw skills bij het bedenken, uitvoeren en borgen van de perfecte Programmatic advertising strategie bij jouw klanten en het bewaken van de kwaliteit en het onderhoud van (grote) mediacampagnes. Jij krijgt klantvragen helder en vertaalt deze door naar concrete acties. Je optimaliseert strategieën en werkt (mee) aan meerdere campagnes van verschillende (grote) accounts. Je verzorgt rapportages obv. de vooraf opgestelde KPI`s en het bespreken van adviezen.

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 2600,- en 4400,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het beste werkmateriaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Doe de quiz en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

Organisch of Betaald - Betaald. Je hebt een passie voor paid advertising en ervaring met Display & Programmatic advertising. Daarnaast heb je ervaring met en kennis van Google Marketing Platform, Campaign Manager en Display & Video 360. Bij voorkeur ben je hierop ook gecertificeerd.

In god we trust, all others must bring data” of “Ik ga altijd op mijn gevoel af” - De eerste. Jij bent analytisch ingesteld en baseert je conclusies op de cijfers. Je hebt ervaring met en kennis van analytics platformen zoals Google Analytics (360).

Jeroen Pauw of Harry Mens -  Jeroen Pauw. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht zorg jij voor goede klantrelaties.

Christoffel Columbus Of Steve Jobs - Beiden! Jij verkent graag nieuwe terreinen en hebt een innovatieve mindset. Je bent continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw discipline(s) en verrast klant en collega met nieuwe ideeën. 

Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend  internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als O`neill, Jumbo, T-mobile, Carpetright en PostNL.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier.

www.springbokagency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.