[Vacatures] Springbok zoekt een Projectmanager

[Vacatures] Springbok zoekt een Projectmanager

Springbok is per direct op zoek naar een:

Projectmanager in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken.

Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren Projectmanager zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Jij weet immers wel wat er zoal op jouw “to do” lijstje staat.
We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok aan de slag zou gaan.

Bart: Als Projectmanager bij Springbok werk je langere tijd voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Dat maakt het werk afwisselend, uitdagend en leerzaam. Het is een enorme uitdaging om voor elke klant weer een succesvol team en proces op te zetten. Elke klant is anders en vraagt net een andere manier van werken. Het is jouw taak als Projectmanager om het team steeds beter en efficiënter samen te laten werken. Dit doe je bijvoorbeeld door het toepassen van de Scrum- of watervalmethode. Zo draag je bij aan continu leveren van kwalitatief beter werk. Ik vind het heerlijk om het team te coachen en telkens weer grenzen te verleggen. Op naar de sterren en daar voorbij! 

Annelot: Als Projectmanager werk je samen met een multidisciplinair team bestaande uit o.a. creatieve designers, technische developers, doeltreffende CRM marketeers en haarscherpe strategen. Deze mix aan expertise, achtergronden en ambities maakt het samenwerken divers en super leerzaam. Als Projectmanager heb je ook de belangrijke taak om alle disciplines op elkaar te laten aansluiten en gezamenlijk een project of sprint tot een goed einde te brengen. Ook al is onze organisatie groot, je werkt in kleine teams op een klant zodat je echt op elkaar ingewerkt raakt. 


Lotte: Bij Springbok heerst een open werksfeer. Je kunt hier echt jezelf zijn en het is makkelijk om aansluiting te vinden bij collega`s. Verplicht thuiswerken is hier eerder een bug dan een feature en we komen dan ook graag samen op kantoor. We werken hard maar compenseren dat met de nodige borrels, feestjes en (team)activiteiten. 

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jouw skills bij het opstellen en bewaken van planning, resources en kwaliteit van meerdere grote CRM & marketing automation projecten.

Je bewaakt het projectbudget en projectafspraken (scope) en zorgt voor afstemming tussen de klant en het interne klantteam om de kwaliteit van de campagne(s) of het project te waarborgen.

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 3000,- en 4400,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

Kartrekker Of Volger - Kartrekker. Jij bent een geboren leider en organisatorisch talent. Je hebt meerdere jaren ervaring met het managen van (ingewikkelde) projecten in een dynamische omgeving. Bureau ervaring is een grote pre.

Jeroen Pauw of Harry Mens -  Jeroen Pauw. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht communiceer je moeiteloos met stakeholders op verschillende (hiërarchische) niveaus.

Het glas is half leeg Of Het glas is half vol - Half vol. Jij bent een positieve persoonlijkheid en hebt een “can-do mentaliteit”. Je bent oplossingsgericht en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Nieuwe collega's die bijdragen aan een meer diverse werkomgeving beschouwen wij als een verrijking van ons bureau en ons werk.

Wie is Springbok?

Springbok is een internationaal brandtech agency dat marketing voor merken uit de 21ste eeuw opnieuw uitvindt. Wij geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Met 400 mensen slaat de organisatie bruggen tussen merkstrategie, creativiteit, data en technologie voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Jumbo, Renault, T-mobile, Greenpeace, Rituals, Hallmark, Vattenfall, Burger King en HEMA. 

Duke & Grace and B-Corp agencies Dawn en Make Sense zijn ook onderdeel van Springbok.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier.

www.springbokagency.com

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.