Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Salesforce Consultant vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een Salesforce Consultant

Springbok is per direct op zoek naar een:

Salesforce Consultant in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good.
We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren Salesforce consultant zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Jij weet immers wel wat er zo al op jouw “to do” lijstje staat. We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok aan de slag zou gaan.

Met de andere specialisten uit jouw vakgebied zijn er genoeg momenten voor goede sparringssessies. Werken bij een agency betekent een grote diversiteit aan klanten, opdrachten en oplossingen. Je gaat aan de slag met opdrachten voor grote merken als HEMA, Boels Rental, Rituals, JBL en Lotus cars. Hoe gaaf is het dan ook om een kijkje in de keuken te krijgen bij zoveel verschillende, toonaangevende klanten, in plaats van slechts één! 

Als Salesforce consultant ben je onderdeel van het Marketing Automation team bestaande uit +40 developers, technisch consultants, CRM marketeers en projectmanagers. Daarnaast schakel je ook veel met het Springbok data team van ook ruim 40 specialisten. 

Je toekomstige collega’s geven je graag een inkijk over hoe het er bij Springbok aan toegaat:

Philip: “Het leuke aan de rol van Salesforce Consultant bij Springbok is dat je bij veel grote bedrijven in de marketing/techniek-keuken mag kijken en meewerkt aan grote marketing automation projecten op het gebied van integraties. Jij bent daarin de expert en er wordt echt naar jouw input geluisterd. Mijn rol zit echt op het snijvlak van techniek en marketing en ik werk daarom samen met veel verschillende disciplines. Denk aan business analisten, CRM marketeers, development teams, (creatief) strategen en solution architects. Sommige van mijn klanten zien mij eerder als collega dan als extern agency en deze nauwe samenwerking vind ik erg prettig.”


Bert: “Er is in deze functie veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Als je ergens een kans ziet wordt het gestimuleerd om dat verder te onderzoeken en voor te leggen bij je klant in de vorm van business cases. Zo creëer je dus ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen je eigen interesse gebieden. Ontwikkeling gebeurd daarnaast op zowel hard-skill als soft-skill gebied. Denk aan het behalen van certificeringen voor de verschillende modules van Salesforce of training op het gebied van “advanced consultancy”.

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jouw Salesforce skills om business requirement van klanten te vertalen naar werkbare functionele en/of technische oplossingen. Je bedenkt en ontwerpt de oplossing en zorgt voor een goede overdracht richting development. 

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de €3.800 ,- en €5.400,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Ben je verder in je carrière? Dan kan een hogere schaal gelden. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden! We hebben een pensioenregeling via Nationale Nederlanden en je kunt goedkoper sporten via onze bedrijfsfitnessregeling.

Wat vragen we van jou?

  • Ervaring in een consultant rol. Bij voorkeur op het gebied van marketing automation.
  • Ervaring met het Salesforce platform, zoals Salesforce Marketing Cloud, Salesforce Service Cloud en/of Salesforce Sales Cloud.
  • Ervaring met SFMC, en goede kennis van SFDC.
  • Marketing Cloud Connect en SOAP/REST integraties heb je meermaals uitgedacht of geïmplementeerd.
  • Je hebt goed overzicht van de verschillende automation opties in SFMC en SFDC en begrijpt welke het beste in te zetten per use case.
  • Je hebt ervaring met installaties voor meerdere regio's / landen / merken, zowel B2B als B2C.
  • Je bent je bewust van de geldende data governance policies en past deze ook toe.
  • Ervaring met het uitwerken en toepassen van testcases
  • Begrip van Marketing Technologie integraties & IT landschap.
  • Kennis van of ervaring met projectmethodieken zoals agile en scrum.

 

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

Aanvaller Of Keeper - Aanvaller. Pro-actief is your middle name. Jij wilt vooruit en neemt graag de leiding. Ook in het contact met klanten.

Jeroen Pauw of Harry Mens -  Jeroen Pauw. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht communiceer je moeiteloos met stakeholders op verschillende (hiërarchische) niveaus.

Nieuwe terreinen verkennen Of “We doen het altijd al zo, dus het is goed” - Ontdek je innerlijke Christoffer Columbus. Jij bent een echte ontdekker en wilt graag nieuwe dingen leren. Je bent nieuwsgierig tot op het bot.

Wie is Springbok?

Springbok is een internationaal brandtech agency dat marketing voor merken uit de 21ste eeuw opnieuw uitvindt. Wij geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Met 400 mensen slaat de organisatie bruggen tussen merkstrategie, creativiteit, data en technologie voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Jumbo, Renault, T-mobile, Greenpeace, Rituals, Hallmark, Vattenfall, Burger King en HEMA. 

Duke & Grace and B-Corp agencies Dawn en Make Sense zijn ook onderdeel van Springbok.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier.

www.springbokagency.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.