[Vacatures] Springbok zoekt een SEO specialist

[Vacatures] Springbok zoekt een SEO specialist

Springbok is per direct op zoek naar een:

SEO Specialist in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren SEO specialist zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Je weet immers goed wat er op je ‘to do-lijstje’ staat. We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok aan de slag wilt gaan!

Karlijn: “Als SEO specialist bij Springbok is geen dag hetzelfde. Het ene moment werk ik aan een technische analyse waarbij ik actiepunten uitwerk om de performance van onze klant op de Google Web Vitals te verbeteren, daarna heb ik een meeting met een junior collega om hem te leren hoe je een zoekwoordenonderzoek voor SEO uitvoert. Vervolgens heb ik een digitale meeting met meerdere collega’s en een van onze klanten om de resultaten van vorige maand en de actiepunten van volgende maand te bespreken. Daarna doe ik nog een check up op onze outreach trajecten en ga ik aan de slag met een content analyse voor een pagina van een klant die de laatste tijd wat achterloopt qua prestaties. Nee, mijn job is nooit saai.”

Ramon: “Vanaf dag 1 mocht ik als nieuwe collega bij Springbok direct aan de slag voor verschillende klanten. Tijdens de inwerkperiode werkte ik samen voor een klant, maar uiteindelijk kon ik eigen projecten oppakken en als lead verschillende klant-trajecten leiden. Bij Springbok word je continue uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. Als SEO specialist, maar ook als consultant. Er is veel overleg tussen collega`s van je eigen en andere disciplines. Er is bovendien een divers trainingsaanbod waardoor er altijd wel iets te leren valt!”

Jacco: “Of je nu junior of meer ervaren specialist bent; er zijn hier altijd mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van ambities. Wil je multidisciplinair werkzaam zijn of wil je op een specifiek vlak specialiseren? Als jij met een goed plan komt, dan kan dat vaak gewoon. Ook delen we als SEO collega’s veel kennis met elkaar. Met een team van (momenteel) 12 SEO specialisten kan iedereen altijd van elkaar leren.”

Jasper: “We zijn lekker flexibel en werken gemiddeld zo’n 3 dagen per week op kantoor en 2 dagen thuis. Wil je een keer met je dagen schuiven, dan is dat meestal geen probleem. Niemand zit op zijn horloge te kijken of jij om half 9 op kantoor aanwezig bent. Of je nu om half 8 of om 9 uur wilt beginnen, dat bepaal je zelf. Zolang je je werk goed doet en je bereikbaar bent voor klanten is er veel mogelijk. Zélfs een workation!”

Anne Marie: “Naast dat we hard werken voor onze klanten, hebben we ook heel veel lol. De kantoordagen zijn altijd super gezellig en daarnaast zijn er geregeld vrijdagmiddag borrels, feestjes en teamuitjes.”

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jouw skills om optimale SEO-resultaten te behalen. Je maakt hiervoor correcte SEO-audits waar onze klant en diens stakeholders direct mee aan de slag kunnen. Wanneer je met meerdere specialisten op jouw klant(en) werkt ben je in staat je collega`s aan te sturen en te delegeren. Daarnaast weet je klant en collega te enthousiasmeren over SEO en de laatste ontwikkelingen.

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 2600,- en 4400,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het beste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Doe de quiz en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is:

Organisch Of betaald - Organisch. Jij bent laaiend enthousiast over de vele facetten van SEO en wat SEO kan betekenen voor de vindbaarheid van jouw klanten. Je hebt ervaring als SEO specialist of Online marketeer. 

Screaming frog Of Growling bear - Screaming frog. 1 van de tools waarmee jij gewend bent te werken. Andere tools waarmee je gewend bent te werken, zijn Google Search Console, Ahrefs en Google Analytics.

Jeroen Pauw Of Harry Mens -  Jeroen Pauw. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht zorg jij voor goede klantrelaties.

Contentking Of Websitewizard - Bij voorkeur beiden. Ervaring met copywriting is een pré.

Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend  internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als T-mobile, Carpetright, Hallmark, Cheaptickets en Vattenfall.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!
www.springbokagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.