Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Technisch projectmanager vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een Technisch projectmanager

Springbok is per direct op zoek naar een:

Technisch projectmanager in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Een standaard taakomschrijving? Jouw toekomstige collega`s vertellen je liever wat je in de rol van Technisch projectmanager bij Springbok kunt verwachten en waarom je juist voor déze baan zou moeten kiezen

Rick (Technisch consultant - Ex TPM): “Als technisch projectmanager was ik verantwoordelijk voor het begeleiden en managen van technische projecten op gebied van marketing automation. Denk hierbij aan het migreren of integreren van e-mail tools of het opzetten van koppelingen met externe databronnen. Daarnaast help ik de klant met hands on support vragen. Mijn technische kennis zorgt ervoor dat ik de klantvraag kan doorvertalen naar een duidelijke briefing en realistische doelstellingen voor het development team.”

Als Technisch Projectmanager zorg je er dus voor dat het team op tijd en juist gebriefd is, zodat zij aan de slag kunnen. Ook houd je je klant(en) continue op de hoogte over de voortgang van projecten

Rick: “Mijn werk is divers omdat ik op dagelijkse basis zowel met onze specialisten als de klant schakel over uiteenlopende technische vraagstukken. De ene dag ondersteun ik de klant met het inrichten van een marketing automation journey en de andere dag bewaak ik de voortgang van een complex migratie project”.

Philip (Technisch consultant): “Het leuke aan een rol binnen ons team is dat je bij veel grote bedrijven in de marketing/techniek-keuken mag kijken. Onze rol zit echt op het snijvlak van techniek en marketing en we werken daarom bij de klant en binnen Springbok samen met veel verschillende disciplines. Denk aan business analisten, CRM managers, development teams, (creatief) strategen en solution architects. Sommige van mijn klanten zien mij eerder als collega dan als extern agency en deze nauwe samenwerking vind ik erg prettig”.

Bert (Technisch consultant)  “Er is in deze functie veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Als je ergens een kans ziet wordt het gestimuleerd om dat verder te onderzoeken en voor te leggen bij je klant in de vorm van business cases. Zo creëer je dus ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen je eigen interesse gebieden. Ontwikkeling gebeurd daarnaast op zowel hard-skill als soft-skill gebied. Denk aan het behalen van certificeringen voor marketing automation tools zoals Salesforce of training op het gebied van “advanced consultancy”.

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

  • Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid en er heerst een grote mate van flexibiliteit.
  • Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring.
  • Je gaat 32-40 uur aan de slag en kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit (obv. 40 uur)
  • Er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

 

Wat vragen we van jou?

  • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met marketing automation tools is een pre. 
  • Kennis van of ervaring met projectmethodieken zoals agile, scrum of prince2.
  • Je bent in staat om zelfstandig met verschillende stakeholders te communiceren. Je werkt planmatig en durft de leiding te nemen.
  • Begrip van Marketing Technologie integraties & IT landschap
  • Ervaring met HTML/CSS, SQL en API's is een pre.

 

Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken.  Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als HEMA, JBL, Rituals, de Efteling, KPN en Renault.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.