[Vacatures] Talpa Network zoekt een Data Analist bij JUKE

[Vacatures] Talpa Network zoekt een Data Analist bij JUKE

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Data Analist bij JUKE

Wil jij bijdragen aan de optimalisatie en groei van ons digitale audio platform voor radio zenders, podcasts en luisterboeken? Solliciteer dan snel voor de functie van data analist bij JUKE!

In je rol als data analist bij JUKE draai je mee in een multidisplinair team met 100 procent focus op het verbeteren van JUKE als audio platform, waarbij je dagelijks schakelt met Product Owners, Marketing en Acquisitie specialisten om te bepalen waar kansen voor groei zitten binnen de verschillende producten van JUKE (App, web, SmartTV, Sonos etc.) en welke acties we moeten ondernemen om daar te komen.

Wat je gaat doen als Data Analist bij JUKE:

Je werkdag bestaat bijv. uit het checken van de laatste cijfers van de digitale beluistering van radio 538 omdat deze net een actie heeft lopen (bijv. de 90s week), het optimaliseren van een dashboard over conversie vanuit push en email berichten om de rest van het JUKE team nog sneller van deze inzichten te voorzien, of het opzetten van een query waarin je verschillende data bronnen met elkaar koppelt om zo de juiste data naar boven te krijgen voor een specifiek verzoek dat je vanuit de business ontvangen hebt. Ook kijk je met het team naar kansen voor A/B testing, experimenten en geef jij advies m.b.t. wat JUKE zou moeten doen om gebruikers te (blijven) binden aan JUKE.

Daarnaast zorg jij als data analist er ook voor dat jij het product team wekelijks bijpraat over de meest opvallende zaken van de afgelopen week (op basis van nieuwe gebruikers, activatie en retentie), en ga je op termijn in samenwerking met het data science team aan de slag met recommendations en look-a-like modelling om onze gebruikerservaring nog beter te maken. 

Wij zoeken een energieke Data Analist die niet schrikt van grote bakken data en die het volgende meeneemt:

  • Een afgeronde opleiding in de richting Marketing, Bedrijfskunde, Econometrie, Economie of Data Science;
  • HBO/WO denkniveau;
  • Analytisch, flexibel, stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
  • Ervaring met web analytics tools als Google Analytics;
  • Ervaring met SQL (presto) is een pre, je weet hoe je verschillende data sets aan elkaar kunt koppelen.

Wat hebben wij als Talpa Network te bieden;

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Data Analist bij JUKE? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team. We hanteren twee gespreksrondes. Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com.of solliciteer hier.

www.talpanetwork.com
www.juke.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.