[Vacatures] Talpa Network zoekt een Editor Programma Samenstelling

[Vacatures] Talpa Network zoekt een Editor Programma Samenstelling

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Editor Programma Samenstelling

Afdeling Programma Samenstelling is binnen Talpa TV verantwoordelijk voor de bewerking van aangekochte series & programma’s, zoals MasterChef Australië, De Grote Verbouwing, Border Security, maar ook Lachen om Home Video’s. Deze programma’s worden aangepast zodat ze op onze zenders SBS6, NET5, Veronica of SBS9 uitgezonden kunnen worden. De programma’s worden o.a. voorzien van een nieuwe vormgeving en een Nederlandse voice-over. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de bewerking van diverse programma's! Heb jij interesse? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?

Als editor voor de afdeling Programma Samenstelling ben je verantwoordelijk voor de complete bewerking van aangekochte series & programma’s.

Het plaatsen en/of maken van nieuwe vormgeving, het bepalen van nieuwe breaks, tot het redigeren van voice-over teksten, het inspreken met een Nederlandse voice-over en de complete audio-nabewerking. 

Jouw profiel

Je hebt ervaring met AVID, Première of Final Cut Pro en je bent in staat om zelfstandigsnel en zeer nauwkeurig te werken. Om de programma’s op tijd op zender te krijgen, heb je nauw contact met diverse disciplines binnen Talpa Network en bepaal je je eigen deadlines. Verder heb je er geen bezwaar tegen om af en toe buiten ‘normale’ kantooruren te werken.

Tevens vragen wij:

  • MBO + / HBO level;
  • Ervaring in de Media, maar ook als ambitieuze starter ben je van harte welkom;
  • Fulltime beschikbaar (40 uur).

Wij bieden

Lees hieronder de testimonial van de “Benjamin” van de afdeling:

Waarom werk ik bij Talpa Network?

Ik werk bij Talpa Network vanwege de kansen die dit bedrijf biedt. Talpa Network is een fantastisch multimediabedrijf waar ik trots op ben om deel van uit te maken. Als er een bedrijf geschikt is om ervaring op te doen en om bij te werken in de media, dan is dat Talpa Network!

Wat maakt de functie zo leuk?

De functie bij Talpa Network is zo leuk omdat het me de mogelijkheid geeft om mijn ervaring in de televisiewereld verder uit te breiden. Ik krijg de kans om te werken aan leuke en leerzame projecten en samen te werken met collega’s waar ik veel van kan leren. Ook waardeer ik de ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hoe is het team?

Het team bij Talpa Network is geweldig! Het bestaat uit collega’s die streven naar een mooi eindproduct. Er is een focus op groei en ontwikkeling, waarbij je wordt aangemoedigd om je vaardigheden uit te breiden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Over het algemeen is het team bij Talpa Network fijn om mee samen te werken.

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Editor Programma Samenstelling? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Solliciteer hier met je CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

www.talpanetwork.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.