Marketing Report
[Vacatures] Talpa Network zoekt een (Medior/Senior) UX/UI Designer vacatures

[Vacatures] Talpa Network zoekt een (Medior/Senior) UX/UI Designer

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

(Medior/Senior) UX/UI Designer

Heb jij een passie voor het begrijpen van de gebruikersbehoeften en kun je deze doorvertalen naar een briljante designoplossing? Dan zijn we op zoek naar jou! Onze uitingen worden elke dag gezien door een miljoenenpubliek. Aan de UX/UI Designers van Talpa Network de taak om te zorgen dat de apps en websites perfect aansluiten bij de behoeftes van dat publiek. Toffe merken zoals Radio 538, Sky Radio, Shownieuws en Vandaag Inside vallen onder jouw verantwoordelijkheid als UX/UI Designer. Ben jij dé creatieve UX/UI Designer die ons team per direct komt versterken? Bekijk dan deze vacature en wie weet is dit de ideale baan voor jou!

We only consider applications from candidates who live in the Netherlands. Fulltime: Hilversum.

Over jouw rol:

Als (Medior/Senior) UX/UI Designer bij Talpa Network vertaal je de gebruikersbehoefte en business doelen door naar gebruiksvriendelijke interfaces voor een groot publiek. Een mooiere uitdaging voor een designer is er niet in de Nederlandse markt momenteel, denken wij!

Het bedenken en uitwerken van creatieve concepten is je tweede natuur waarbij je kennis van de markt en de psychologie van de gebruiker altijd up to date is. Je zoekt continu naar vernieuwde oplossingen en blijft vragen stellen. Complexe producten en processen schrikken jou niet af, je krijgt er juist energie van. Het digital designproces kent voor jou geen geheimen en je weet precies waar we het over hebben als we spreken over Design Systems. Van de eerste schets tot de laatste visuals ben je scherp. Prototypes, lay-outs en ook iconen maak je in een handomdraai en jij weet je keuzes in het proces te onderbouwen en goed te verkopen. Je bent communicatief sterk en werkt graag in een team. Je hebt ervaring met werken in SCRUM-teams en kent je weg naar de backlog waar je helpt stories te verfijnen.

Wat we van jou verwachten:

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding CMD, Interaction Design of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring als UX/UI Designer, met een sterk portfolio waarin je mooie cases kunt onderbouwen;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen van user flows, journeys, wireframes en interfaces;
  • Je bent verbaal sterk. Jij kan je ideeën goed overbrengen (duidelijk en enthousiast);
  • Je begrijpt de waarde van een design systeem en kan de huisstijl doorvertalen naar onze digitale producten;
  • Je hebt ervaring met ontwerp- en prototype tools zoals Sketch, Figma en Adobe;
  • Je werkt graag samen met product owners en developers om zo tot de meest intuïtieve design oplossingen te komen;
  • Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen digitale en interactieve media.

 

Wat we bieden

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als UX/UI Designer? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

We hanteren twee gespreksrondes.

Voldoe je niet helemaal aan de Medior/Senior rol? Geeft niks! Ook ambitieuze starters nodigen we uit om te reageren! Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com of solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.