[Vacatures] UM zoekt een Connection Consultant

[Vacatures] UM zoekt een Connection Consultant

UM is per direct op zoek naar een:

Connection Consultant

Position Summary

Wij zoeken een Connection Consultant die altijd 2 stappen voor loopt, heel veel energie krijgt de nieuwste technologische ontwikkelingen en van het kraken van (business) uitdagingen van onze klanten. Daarnaast is een gezonde dosis wedstrijdspanning wenselijk en ga je altijd voor het beste resultaat.

Wie zijn wij?

Wij zijn UM. Onderdeel van IPG Mediabrands, een internationale agency met alleen in Nederland al bijna 400 ervaren denkers & doeners. Binnen onze agency komen creativiteit, technologie en data samen. Wij helpen merken zich opnieuw uit te vinden en laten ze groeien door onze open blik en ongeremde drang naar het beste resultaat.

Want het medialandschap is complexer dan ooit en de wereld verandert snel. Het tijdperk waarin we stellen dat iets effectief is omdat we dat altijd zo hebben gedaan is voorbij. Daarom zijn wij een challenger voor, maar vooral ook mét onze klanten. Dit is onze ambitie en dit is wat wij voor onze klanten willen realiseren.

De rol

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de strategie, inhoudelijk advies en regie op alle media- en communicatiecampagnes voor een groep van klanten. Je adviseert onze klanten op alle mogelijke vraagstukken op het gebied van media waarbij we alle mediakanalen in ogenschouw nemen.

Je bent eindverantwoordelijk voor alles wat er gebeurt op jouw klanten waarbij je goed samenwerkt met je klant, je team en op hele directe wijze met de Campaign Manager en specialisten (digital, performance, data, onderzoek, AV, OOH, etc.).

Daarvoor hebben wij Better Science én Better Art propositie ontwikkeld, om zo te komen tot de béste oplossingen. We combineren ons analytisch vermogen met onze creativiteit en challengen daarmee onze klanten; dat maakt ons Smart Rebels.

Wij zijn op zoek naar een Smart Rebel, die als een Consultant met een aantal jaren ervaring, duidelijke affiniteit met marketing, data en digitale ontwikkelingen bij ons aan de slag wil en het verschil wil maken.

Key Responsibilities

Je verantwoordelijkheden en taken

 • Je hebt een visie en een mening over media
 • Je helpt onze klanten op overtuigende en daadkrachtige wijze met hun uitdagingen op het gebied van media en communicatie
 • Je bent dé expert, zowel intern als extern, op het gebied van media en mogelijkheden en draagt zorg voor een intensieve kennisdeling
 • Je ontwikkelt en presenteert strategische media(jaar)plannen
 • Je bent een volwaardig business partner voor onze klanten
 • Adviseert proactief je klanten met betrekking tot media-, markt-, merkontwikkelingen
 • Signaleert uitbreiding van onze dienstverlening door de processen, plannen, uitdagingen en issues van de klant te kennen op (online) marketingniveau
 • Je levert een actieve bijdrage aan New Business Projecten

 

Desired Skills & Experience

Over jou

 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding
 • Je hebt 5+ jaar ervaring met media- en marketingcommunicatie
 • Je hebt ervaring met het maken van mediastrategieën en adviezen
 • Je bent daadkrachtig en komt overtuigend over
 • Je kan goed presenteren en een advies verkopen
 • Je kan mensen samenbrengen, je weet het beste uit een team te halen
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche
 • Je hebt zelfkennis; je geeft opbouwende feedback en bent er ook niet vies van om zelf feedback te krijgen
 • Je omarmt ontwikkeling, verandering, vernieuwing en verbetering en ziet dit als een uitdaging en het geeft je energie

 

Wat zijn de eigenschappen van een Smart Rebel? Nieuwsgierig, ondernemend, challenger, teamplayer, daadkrachtig, strategisch inzicht en een creatieve geest. Iedereen is anders en juist deze verschillen en diversiteit helpen ons om een nog beter bureau te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

About Us

Mediabrands Netherlands B.V. is de mediaholding van o.a. UM, Initiative, Reprise, Yune, MAGNA en Marketing Sciences waarbij we onderdeel zijn van een beursgenoteerde organisatie IPG Mediabrands. De Mediabrands heeft ‘CHALLENGEN’ in hun DNA zitten. We zijn een bedrijf van Challengers. We zijn niet de grootste, maar we zijn er voor merken en marketeers die verrast, uitgedaagd en geprikkeld willen worden om zodoende niet stil te komen staan. Daarnaast hebben de Mediabrands labels ‘SAMEN’ in hun DNA zitten. Wij zijn één familie, wij vormen één huis. Wij geloven in het feit dat we samen groter en krachtiger zijn en over meer kennis beschikken. Wij zijn ‘The House of Challengers!’

Interesse?

Ben jij wie we zoeken? Druk op apply en laat hier je CV achter. Heb je liever persoonlijk contact? Mail/ Bel dan naar anna.heijning@mbww.com/ +31617411572 of Solliciteer hier.

www.umww.com
www.ipgmediabrands.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.