[Vacatures] UM zoekt een Process & Support Manager

[Vacatures] UM zoekt een Process & Support Manager

UM is per direct op zoek naar een:

Process & Support Manager

Wij zoeken een ervaren Process & Support Manager die binnen onze klantteams zorgt voor rust, focus en efficiency op administratief en operationeel gebied en daarmee de samenwerking (met de klant) zo soepel mogelijk laat verlopen.

Process & Operations wordt centraal aangestuurd vanuit Mediabrands en er wordt naast het domein Client Process & Support, cross label intensief samengewerkt op het gebied van Business Process Management en Business Intelligence. Als Process & Support Manager van UM ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen rondom de (financiële) administratie van onze klanten, de manier waarop processen binnen UM verlopen, en de operationele tooling binnen het proces ‘Van Briefing tot en met Factuur’. Zowel voor de UM Business Managers, als voor Controlling & Finance ben jij degene die vraagstukken kan oppakken en uitzoeken. Binnen UM waarborg jij de geldende (interne) regels en contractafspraken van klanten op een constructieve manier.

Wie zijn wij?

Wij zijn UM. Onderdeel van IPG Mediabrands, een internationale agency met alleen in Nederland al bijna 400 ervaren denkers & doeners. Binnen onze agency komen creativiteit, technologie en data samen. Wij helpen merken zoals Coca-Cola, Jumbo, TUI, Mattel en War Child zich opnieuw uit te vinden en laten ze groeien door onze open blik en ongeremde drang naar het beste resultaat.

Key Responsibilities

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen op een vlekkeloze (financiële) administratie op de klanten van UM. Dit heeft betrekking op het registreren en afhandelen van zowel media, uren en productie. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor onder andere onderstaande werkzaamheden:

 • Het opstellen van rapportages;
 • Het verzorgen van de financiële afronding van mediaplannen, voor klanten en voor intern;
 • Het beantwoorden van administratie en proces vragen van de klanten van UM.

 

Verder ben je bij de binnenkomst van nieuwe klanten verantwoordelijk voor de implementatie hiervan in onze systemen (Client Onboarding). Je verzamelt de benodigde klantgegevens en bent op de hoogte van commerciële voorwaarden in het klantcontract. Je zorgt ervoor dat in alle systemen de juiste afspraken en tarieven worden verwerkt en dat deze afspraken intern correct worden opgevolgd.

Geen dag is gelijk voor een Process & Support Manager. Je richt zelf je dagen in met de taken en verantwoordelijkheden die er bij jou liggen. De ene dag zul je je misschien helemaal verliezen in een project, een andere dag ben je vooral aan het sparren met het team en andere collega’s. Je krijgt veel vrijheid omdat je goed bent in je werk en zelf het beste weet hoe jij je taken en dagen optimaal kunt indelen. Maar je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen; je werkt met veel verschillende collega’s samen en we helpen elkaar de beste resultaten neer te zetten.

Desired Skills & Experience

 • Je bent een sociaal en hulpvaardig;
 • Je bent een team player;
 • Je vindt het fijn om te 'servicen’, maar bent ook goed in het bewaken van eigen en grenzen en die van het team;
 • Je bent analytisch, cijfermatig en gedetailleerd;
 • Je werkt nauwkeuring en gestructureerd;
 • Je lost graag (complexe) vraagstukken op;  
 • Je vindt het leuk om na te denken hoe werkzaamheden efficiënter kunnen;
 • Je bent handig met Excel;
 • Media-ervaring is een pre.


Wat wij bieden:

 • Een open cultuur;
 • De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden;.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Borrels en gezellige feestjes;
 • We proberen thuiswerken zo leuk mogelijk te maken.

 

About Us

Mediabrands Netherlands B.V. is de mediaholding van o.a. UM, Initiative, Reprise, Yune, MAGNA en Marketing Sciences waarbij we onderdeel zijn van een beursgenoteerde organisatie IPG Mediabrands.

De Mediabrands heeft ‘CHALLENGEN’ in hun DNA zitten. We zijn een bedrijf van Challengers. We zijn niet de grootste, maar we zijn er voor merken en marketeers die verrast, uitgedaagd en geprikkeld willen worden om zodoende niet stil te komen staan. Daarnaast hebben de Mediabrands labels ‘SAMEN’ in hun DNA zitten. Wij zijn één familie, wij vormen één huis. Wij geloven in het feit dat we samen groter en krachtiger zijn en over meer kennis beschikken. Wij zijn ‘The House of Challengers!’

Interesse?

Iedereen is anders en juist deze verschillen en diversiteit helpen ons om een nog beter bureau te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!
 
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Mieke/Anna via mieke.peelen@um.nl of anna.heijning@mbww.com of solliciteer hier.
 
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.