[Vacatures] Zandbeek zoekt een Content Creative

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Content Creative

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Content Creative

Jij bent een verhalenverteller eersteklas. Storytelling en contentstrategie? Daar gaat jouw creatieve hart sneller van kloppen. Je wordt blij van groots en meeslepend. Maar ook luchtige content vloeit vlot uit je toetsenbord. Je schrijft geen teksten, je schildert met woorden. Bovenal bedenk en maak je al een tijdje ‘gewoon’ mooie dingen. Soms hoeven we het ook niet moeilijker te maken dan dat.

Over jou

 • Een afgeronde academische of hbo-opleiding
 • 3 tot 5 jaar werkervaring
 • 24 tot 40 uur beschikbaar per week
 • Creatief, nieuwsgierig en enthousiast
 • Een echte teamspeler

 

Wat ga je doen?

Je verrast onze klanten met creatieve ideeën. Copywriting is je tweede natuur. Je weet jouw ideeën bovendien overtuigend te brengen. Zo bedenk je het verhaal dat ze zelf nooit zouden vragen, maar waar ze wél naar op zoek zijn. Je ontwikkelt formats en geeft die presentatie nét dat beetje je ne sais quoi. Je schrijft mee aan een breed scala aan contentproducties voor uiteenlopende klanten. Hiervoor werk je intensief samen met je collega’s. Van projectmanagers en producers tot merkstrategen en designers. Het is een groep enthousiaste, sociale en een tikkie eigenwijze experts waar je elke dag van leert. En die jij ook wat bijbrengt. Want jij weet als geen ander dat goede samenwerking prijswinnend werk oplevert. En dat aantrekkelijke copy daarvoor onmisbaar is.

Voordat je in de mail klimt, nog even een paar checks

Je bent kritisch en neemt niet alles klakkeloos over. Je vertrouwt daarbij op jouw analytisch vermogen, maar durft ook te af te gaan op je gevoel. Want je hebt een feilloze intuïtie. Je ziet AI daarbij niet als bedreiging, maar als kans. Je denkt bovendien middelenvrij en werkt het liefst vanuit een sterke merk- en contentstrategie. Je hebt een passie voor verhalen. Voor allerlei doeleinden. Heb jij een expertise die wij nog niet eens benoemden? Neem die vooral mee. Wij leren graag net zoveel van jou als jij van ons.

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf met prijswinnende creativiteit als kloppend hart. En fanatisme, vrijheid en veranderingsgezindheid als absolute kernwaarden.

Wij vinden, vertellen én verbinden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We laten het uitspringen boven het spervuur van duizenden boodschappen die dagelijks onze kant op schieten. Want het is onze missie om te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid.

Wat wij jou bieden

 • Werk op hoog (creatief en strategisch) niveau
 • Collega’s op een nog hoger niveau
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard
 • Cultuurbewaker Frits als collega (geloof ons, Frits is een primaire arbeidsvoorwaarde)
 • Vaste vrijmibo’s, spontane domibo’s, sporadische womibo’s, twijfelachtige dimibo’s en af te raden mamibo’s 
 • Intieme kantoorconcerten van het spontane close harmony-koor ‘Team Creatie’

 

En natuurlijk nog wat fijne extra’s

 • Een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Een fietsplan
 • Opleidingsbudget van €2.000,00 per jaar  

 

Hoe nu verder?

We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar als jij hem aantikt, krijg je hier de kans om nog veel beter te worden. Ben je er nog? Mooi! Upload je cv en portfolio en bel, app of mail onze hr-adviseur Tamara van de Goor en geef je carrière een Z. Dat kan via personeelszaken@zandbeek.com of 06 - 12 92 17 10 of solliciteer hier.

www.zandbeek.com


 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.