[Vacatures] Zandbeek zoekt een Junior Communicatieadviseur RWS

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Junior Communicatieadviseur RWS

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Junior Communicatieadviseur RWS

Jij bent altijd nieuwsgierig. Naar mensen, naar hoe dingen werken en naar hoe je daarbij kan helpen. Je bent een kei in het managen van on- en offline projecten en houdt de touwtjes daarbij strak in handen. Daarbij ben je ook niet bang voor een flink staaltje vakjargon. Nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ brengen je niet van de wijs maar maken je eerder nieuwsgierig. Wat nog ontbreekt, is een fijne plek om al deze skills verder te ontwikkelen en de brug te slaan tussen de klant en onze makers. Of de tunnel. Of de snelweg. 

Over jou

 • 32 à 40 uur per week beschikbaar 
 • Minimaal hbo-niveau
 • Een afgeronde opleiding in de richting communicatie, media, pr of journalistiek
 • Affiniteit met communicatievraagstukken in het publieke domein

 

Wat ga je doen?

Rijkswaterstaat is een van onze belangrijkste klanten. Zandbeek heeft dan ook een eigen team RWS. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van en adviseren bij verschillende on- en offline projecten. En je zorgt dat deze vlekkeloos worden uitgevoerd. Dat betekent: werken volgens planning, binnen budget en volgens de eisen van de klant. Maar je bent ook betrokken bij wát we zeggen. Je zoekt met de klant naar de beste boodschap en distributie, zet persberichten op, stelt interne en externe nieuwsbrieven samen en schrijft intranetberichten, bijvoorbeeld. Kortom: gericht adviseren over communicatie en delen van die communicatie ook zelf uitvoeren. Maar, geen zorgen. Je hoeft zeker niet alles alleen te doen. Als jij niet bang bent voor eigenwijze copywriters, videomakers en vormgevers, zit je bij ons goed. Daar hebben we er namelijk heel veel van. Waar nodig ben jij de schakel die klant en specialist bij elkaar brengt. Om samen projecten tot een succes te maken.

We verwachten dat je zelfstandig, flexibel en stressbestendig bent. Want dat heb je wel nodig bij je werk. Maar we laten je uiteraard niet aan je lot over. Als junior communicatieadviseur word je altijd bijgestaan door de ervaren en bevlogen teamleiders van team RWS. Of door een van de andere communicatieadviseurs of projectmanagers.

Voor je in de mail klimt, nog even een paar checks

Omdat je een junior bent, verwachten we natuurlijk dat je veel en graag wilt leren. Maar er zijn wel enkele karaktereigenschappen die goed van pas komen bij je werk. Maatschappelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld. En een proactieve houding. Praat je graag? Dat helpt ook. Over je werk, maar soms ook gewoon over koetjes en kalfjes. Zo bouw je namelijk een goede relatie met onze klanten. En met je collega’s, die graag willen weten of de projecten goed lopen en waar ze kunnen helpen.  

Over ons

Wat authentiek is, raakt. Daar geloven wij heilig in. Met die insteek gaan wij als creative agency al 30 jaar diepe relaties aan met grote merken als Rijkswaterstaat, KPN en funda. Want wie langdurig en intensief samenwerkt aan een ijzersterke, eigentijdse positionering en branding – en die met branded content perfect uitdraagt – behaalt ook langdurig succes. The Full Story, noemen we dat.

Zo zijn wij zelf ook gegroeid. Van pr- en contentmarketingbureau naar een prijswinnende organisatie voor merkpositionering, branding en branded content. Een natuurlijke evolutie, ontstaan door de groei van onze klantrelaties.

Wij zijn een bloedfanatieke familie die bestaat uit creatieve strategen en strategische creatieven. Met de voeten in de klei, voelsprieten in de maatschappij en het hoofd regelmatig in de wolken.

Wat wij jou bieden

 • Werk op hoog niveau 
 • Collega’s op een nog hoger niveau 
 • Een werkweek van 32 tot 40 uur  
 • Een uitlaatklep voor jouw onuitputtelijke fanatisme  
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard
 • Een inspirerende kunstcollectie om hautain naar te knikken. Of om puberaal te grinniken naar bronzen geslachtsdelen
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor- en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling

 

En natuurlijk nog wat fijne extra’s

 • Een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Een fietsplan
 • Opleidingsbudget van €2.000,00 per jaar

 

Hoe nu verder?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben jij dé professional die Zandbeek versterkt?  Dat kan op personeelszaken@zandbeek.com of 06 - 12 92 17 10 of solliciteer hier.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

www.zandbeek.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Zandbeek breidt uit

22-01-2024 | 09:37:00
Brand & communication agency Zandbeek start 2024 met een uitbreiding van de het team. Het bureau heeft onlangs zes medewerkers verwelkomd.

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior Communicatieadviseur RWS

18-01-2024 | 12:06:27
Zandbeek is per direct op zoek naar een Senior Communicatieadviseur RWS

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior Projectmanager

18-01-2024 | 11:55:00
Zandbeek is per direct op zoek naar een Medior Projectmanager

Zandbeek komt met onderscheidende positionering en identiteit Zuyd Hogeschool

10-01-2024 | 09:16:00
De onderwijsinstelling uit Limburg telt 14.000 studenten en staat steevast in de top 3 van beste hogescholen in Nederland.

Zandbeek werkt voor Bruynzeel cosmetic homecare

04-12-2023 | 14:40:31
Het Eindhovense bureau Zandbeek is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe lijn schoonmaakmiddelen.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.