Marketing Report
[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior Communicatieadviseur RWS vacatures

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior Communicatieadviseur RWS

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Medior Communicatieadviseur RWS

Over jou

Jij bent een ambitieuze communicatieadviseur met een groot hart voor de maatschappij. Of je nu werkt aan interne, bouw- of publiekscommunicatie: op elk knooppunt neem jij de juiste afslag. Je weet hoe overheidsorganisaties werken en deinst niet terug van een knap staaltje kantoorjargon. Nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ maken je eerder nieuwsgierig. Wat nog ontbreekt is een plek om je door te ontwikkelen. Als medior communicatieadviseur voor onze klant Rijkswaterstaat scherp jij jouw adviesvaardigheden dagelijks aan en mag je aan de slag voor grote infrastructurele projecten.

 • 3 tot 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur bij een bureau of een overheidsinstantie, ervaring met
 • omgevingscommunicatie is een pre
 • Een academische of hbo-opleiding
 • 32 tot 40 uur beschikbaar per week 
 • Zelfredzaam, flexibel en stressbestendig
 • Affiniteit met projectmatige werkzaamheden

 

Wat ga je doen? 

Rijkswaterstaat is een van onze belangrijkste klanten. Zandbeek heeft dan ook een eigen team RWS (want ja, ook wij ontkomen soms niet aan kantoorjargon). Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor onder andere interne communicatietrajecten, procescommunicatie en overige infrastructurele communicatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en werkt nauw samen met onze projectmanagers, adviseurs en specialisten. Dat doe je voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven, maar je zult ook regelmatig op pad gaan om de kantoren van Rijkswaterstaat te verkennen. Een selfie op de belevingssteiger van Westraven kan dan niet ontbreken.
 
We verwachten veel zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid van je als communicatieadviseur. Je weet abstracte plannen op creatieve wijze naar trefzekere middelen te vertalen en presenteert deze middelen met hetzelfde gemak aan de opdrachtgever. Je adviseert onze klant op dagelijkse basis over de beste aanpak, middelen en timing om zijn doelstellingen te halen.

Voordat je in de mail klimt, nog even een paar checks:

Ervaring in omgevingscommunicatie is niet vereist, maar wel een dik pluspunt. Helemaal mooi als je al ooit al voor Rijkswaterstaat hebt gewerkt. Je hebt in elk geval een duidelijke visie op communicatie. Daarbij snap je dat een goede communicatieopbouw werkt als het aanleggen van een weg: zonder goede fundering zakt de weg snel ineen. En om draagvlak te creëren bij omwonenden, burgers en bedrijven, moet je er vooral niet te snel met de stoomwals overheen willen gaan.

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als prijswinnend contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf waarin full funnel creativiteit het kloppend hart vormt.

Wij vinden, vertellen én verspreiden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We laten het uitspringen boven het spervuur van duizenden boodschappen die dagelijks onze kant op schieten. Want het is onze missie om te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid. 

Wat wij jou bieden:

 • Werk op een hoog (creatief en strategisch) niveau
 • Collega’s op een nog hoger niveau
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard
 • Een zitfiets voor de fitte collega’s, een volle chipskast voor de bourgondische collega’s
 • Vaste vrijmibo’s, spontane domibo’s, sporadische womibo’s, twijfelachtige dimibo’s en af te raden mamibo’s  
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling 

 
En natuurlijk nog wat fijne extra’s: 

 • Een pensioenregeling 
 • 25 vakantiedagen 
 • Een fietsplan  
 • Opleidingsbudget van €2.000,00 per jaar  

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil je Zandbeek graag versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelszaken@zandbeek.com t.a.v. Tamara Lavrijsen (HR-manager). Vragen? Bel / app Tamara dan even op 06-12921710 of Solliciteer hier. Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

www.zandbeek.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.