[Vacatures] ZIGT zoekt een Creative Content Consultant

[Vacatures] ZIGT zoekt een Creative Content Consultant

ZIGT is per direct op zoek naar een:

Creative Content Consultant

Als onderdeel van de dienstverlening van ZIGT hebben onze klanten de mogelijkheid om ons in te zetten voor de ontwikkeling van content strategieën en de uitwerking hiervan. Wij denken mee over een maandelijkse content kalender, schrijven copy’s, denken mee over de creatieve invulling van de social posts én analyseren de resultaten. Door de groeiende vraag van onze klanten voor deze dienstverlening zijn wij op zoek naar uitbreiding. In deze rol ben je een echte woordkunstenaar. Je bent een creatieve content professional  die graag het overzicht behoud op uiteenlopende content producties én je bent goed in staat is om als accountmanager richting de verschillende klanten te functioneren.

Als Creative Content Consultant ben je verantwoordelijk voor het bedenken en schrijven van social media content. Op basis van de content pilaren, voortkomend uit de content strategie waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd, ga je aan de slag met de maandelijkse content kalender.  Jij maakt de tekstuele content en stemt de visuele content af met je collega’s binnen ZIGT Create. Je houdt rekening met de gewenste tone-of-voice, de wensen en behoefte van de doelgroep van de klanten waarvoor je werkt en weet hier actief op in te spelen. Je rapporteert aan de klantverantwoordelijk Media Director. Naast dat je content verantwoordelijkheid voor onze klanten, lever je een bijdrage aan de content ten behoeve van de social  media kanalen van ZIGT in samenwerking met het marketingteam en employer branding specialist. Je houdt ten alle tijden een creatief oog, bent op de hoogte van de laatste trends en je stelt jouw ideeën proactief voor aan de klant. Je bent een belangrijke sparringspartner voor de creatieve consultants en directors.

ZIGT biedt

 • Freedom to grow. De vrijheid om je volledig te ontplooien in je vak.
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een fijne werksfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan.
 • Een werkomgeving waarin ondernemerschap wordt gewaardeerd.
 • Een prima salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Elke dag een vers bereide 3 gangen lunch.
 • Bonusregeling, pensioenregeling, telefoon- en internetvergoeding, en thuiswerkvergoeding.
 • Combinatie van thuis werken en op kantoor. Al ben je op sommige moment nodig in de studio of op locatie bij jouw klanten en stel je je daarbij flexibel op.

 

ZIGT vraagt

 • Je hebt 2 tot 4 jaar uitvoerende ervaring met social media content creatie.
 • Aantoonbare ervaring in copywriting voor B2C bij voorkeur binnen de FMCG branche.
 • Je bent sterk in projectmanagement en kan uitstekend prioriteiten blijven stellen als je veel taken tegelijk in je agenda hebt staan.
 • Naast de uitvoerende werkzaamheden, ben je in staat om strategisch en conceptmatig mee te kunnen denken met de klant.
 • Ervaring met tools als Coosto, Hootsuite, Semrush etc is een duidelijke pré
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal is vereiste
 • HBO werk- en denkniveau

 

Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performance marketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Tilburg en Brussel. Mensen en klanten staan bij ons altijd centraal. Wij laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten weer helpen excelleren. Samen met onze klanten zij wij de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: de titel ‘Mediabureau van het Jaar’ (AMMA Awards), en dat voelt nog steeds zo.

Onze onafhankelijkheid is een groot goed en vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100 procent transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kunnen kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en doen. Zo halen we beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Momenteel realiseren we jaarlijks zo’n veertig succesverhalen. Onze ambitie is om dit binnen tien jaar dagelijks te doen. En daar kunnen we jouw hulp als online mediaplanner goed bij gebruiken.

Wordt er nog gelachen?

Natuurlijk! Als je je werk serieus neemt, moet er ruimte zijn voor ontspanning. Je hebt fantastische collega’s, een relaxte sfeer, verrassende uitjes, en onze tafeltennistafel staat er niet voor niets. Samen aan een gezonde en gezellige lunch met je collega’s is een aanrader.  En op vrijdag sluiten we gezellig de week af met een een borrel!

Interesse om meer te weten of te solliciteren? Stuur je motivatie en je cv naar: sollicitatie@zigt.nl of solliciteer hier.

www.zigt.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.