Marketing Report
[Vacatures] ZIGT zoekt een Media Consultant vacatures

[Vacatures] ZIGT zoekt een Media Consultant

ZIGT is per direct op zoek naar een:

Media Consultant – Hoofddorp

Als je nou echt het verschil wilt maken als Media Consultant dan is dit je kans. Wat ons betreft is er maar één manier om het beste uit jezelf en voor je klanten te halen. En dat is als je in alle vrijheid en zonder beperkingen de keuzes kunt maken. Als Media Consultant bij ZIGT heb je de vrijheid om de mediacampagnes van je klanten naar een hoger niveau te tillen. Niet gehinderd door prestatieafspraken met mediapartijen. Jij zorgt voor perfect onderbouwde media-adviezen en de invulling van de mediacampagnes die naadloos aansluiten bij een consistente overall aanpak. Uiteindelijk ben jij degene die het gehele mediatraject overziet en stuurt op de klant doelstellingen.

Wat ga je doen?

Als Media Consultant onderhoud je te allen tijde nauw contact met jouw klanten. Je bent voor hen een onmisbare sparringpartner die het geheel overziet. Iemand die, altijd met één oog op nieuwe kansen, klanten en collega’s weet te overtuigen van de gekozen strategie. Je zorgt voor een gesmeerde livegang en onderzoekt dagelijks met de planners en campagnemanagers van de specialistische teams,  welke mogelijkheden er zijn om lopende campagnes verder te optimaliseren. Deze planners en specialisten kunnen altijd op je rekenen voor coaching en begeleiding. Verder verzorg je de tussentijdse evaluaties en eindrapportage. Je rapporteert aan de mediadirector. Samen zorgen jullie voor succesvolle campagnes en super tevreden klanten.

ZIGT biedt

 • Veelzijdige functie voor 32-40 uur per week.
 • Freedom to Grow; veel ruimte en vrijheid voor eigen initiatief.
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Een werkomgeving waar ondernemerschap wordt gewaardeerd.
 • Een relaxte, informele sfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan.
 • Elke dag een vers bereide 3-gangen lunch.
 • Laptop, aantrekkelijke pensioen- en bonusregeling.
 • Jaarlijks beschikbaar budget voor persoonlijke ontwikkeling en elk jaar vrij op je eigen verjaardag.

 

ZIGT vraagt

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring (incl. een aantal jaren aan bureauzijde).
 • Je hebt een duidelijk visie op de ontwikkelingen in de mediabranche en bent in staat om dit goed over te brengen naar klanten en collega’s.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het formuleren van mediastrategie en tactiek, en je kunt deze uitstekend presenteren.
 • Analytisch, communicatief en creatief denkvermogen is belangrijk om te hebben in deze rol.
 • Je beschikt over een flinke dosis zelfstandigheid en werkt planmatig en gestructureerd.

 

Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performance marketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp en Brussel. Mensen en klanten staan bij ons altijd centraal. Wij laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten weer helpen excelleren. Samen met onze klanten zijn wij de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: de titel ‘Mediabureau van het Jaar’ (AMMA Awards), en dat voelt nog steeds zo.

Onze onafhankelijkheid is een groot goed en vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100% transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kunnen kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en doen. Zo halen we beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Met een team van 80 mediaprofessionals in Nederland en 20 in België werken wij voor een groeiend aantal van ruim 250 opdrachtgevers. Uitdaging genoeg dus en daarom zoeken we jou als Media Consultant.

Wordt er ook nog gelachen?

Natuurlijk! Als je je werk serieus neemt, moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. Je hebt fantastische collega’s, een relaxte sfeer, verrassende uitjes, en onze tafeltennistafel staat er niet voor niets. Samen aan een gezonde en gezellige lunch met je collega’s is een aanrader. Op vrijdag sluiten we samen de week af met een gezellig hapje en drankje.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie per e-mail op: sollicitatie@zigt.nl Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan even een mail met je gegevens naar bovenstaand mailadres en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

www.zigt.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief