Marketing Report
[Vacatures] ZIGT zoekt een Social en Content Specialist vacatures

[Vacatures] ZIGT zoekt een Social en Content Specialist

ZIGT is per direct op zoek naar een:

Social en Content Specialist

Laten we eerlijk zijn: werkelijk niemand houdt echt van advertenties op Facebook en Instagram. Jij telt liever de likes op je recent gedeelde foto. Waar wij wel blij van worden: het werkt! Kies je voor een collection ad, video ad of instant experience? Deze keuzes zal je dagelijks maken voor je klanten. Maar binnen ZIGT gaan we nog een stap verder. Zo zetten wij o.a. de gaafste influencer samenwerkingen op. Ben je al enthousiast?

‘Social & Content Specialist’ klinkt sowieso al hip, en het mooie is dat je deze functietitel al op dag 1 mag rondbazuinen. Je bent dagelijks bezig met het adviseren over en uitvoeren van de social media activiteiten van onze klanten. Hierbinnen raak je alle facetten: advertising, influencer marketing, content creatie en community management. Jij weet hoe het beter, efficiënter, opvallender en verrassender kan. Er ligt een uitdagend klantportfolio op jou en je skills set te wachten en er staat een team collega’s te springen om samen aan de slag te gaan!

Wat ga je doen als Social & Content Specialist?

 • Zelfstandig campagnes opzetten, monitoren, optimaliseren en evalueren binnen alle leading social media platformen
 • Het ontwikkelen van content strategieën, schrijven van content en community management voor onze klanten
 • Influencer marketing voorstellen maken en begeleiden van de samenwerkingen
 • Je denkt mee over de passende paid social aanpak en tactics die verder bouwen op de kanaal overstijgende strategie en vertaalt deze naar de juiste KPI’s
 • Contact met klanten, exploitanten en partners
 • Afhankelijk van je interesse zal social advertising 50-70% van je werkzaamheden in beslag nemen. Influencer marketing, content creatie en community management zal het resterende deel van je werkzaamheden zijn.

 

ZIGT biedt

 • Fulltime baan (36-40 uur).
 • Freedom to grow: de vrijheid om te groeien in je vak.
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Veel trainings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een fijne werksfeer en ruim 140 toffe collega’s in Utrecht, Arnhem, Hoofddorp en Brussel.
 • Een prachtig en uitdagend klantenpakket met topmerken in verschillende branches.
 • Laptop, thuiswerkvergoeding, aantrekkelijke pensioen- en bonusregelingen.
 • Combinatie van thuiswerken en op kantoor.

 

ZIGT vraagt

 • 1 tot 3 jaar ervaring met social media advertising en/of social owned media (content, influencers).
 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Compleet geobsedeerd door de ontwikkelingen binnen online marketing.
 • Analytisch en communicatief sterk: je combineert moeiteloos data uit verschillende bronnen en maakt ze inzichtelijk.
 • Een klantvriendelijke houding: proactief, stressbestendig en oplossingsgericht.
 • Je werkt graag (en goed) in teamverband.
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

 

Nice maar geen harde eis

Naast keiharde eisen hebben we nog een aantal ‘nice to haves’. Bijvoorbeeld dat je Facebook Blueprint hebt behaald, of andere mooie certificaten, en overweg kunt met Google Analytics en Tag Manager. Heb je ervaring aan bureauzijde en daarbij contact onderhouden met klanten van verschillende senioriteitslevels? En social tactics zowel opgesteld als gepresenteerd? Dan vinden we dat een enorme pre. Maar reageer vooral ook als dit niet voor jou geldt, en je wel denkt dat de functie goed bij je past. We kijken naar het totaalplaatje, naar al je skills en eigenschappen.

Ook als je niet aan alle eisen en nice to haves voldoet, maar je wel kan vinden in het profiel zien wij toch heel graag je sollicitatie tegemoet. Voel je vrij zoals dat bij ZIGT bedoelt is.

Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performance marketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp en Brussel. Mensen en klanten staan bij ons altijd centraal. Wij laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten weer helpen excelleren. Samen met onze klanten zij wij de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: de titel ‘Mediabureau van het Jaar’ (AMMA Awards), en dat voelt nog steeds zo.

Onze onafhankelijkheid is een groot goed en vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100% transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kunnen kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en doen. Zo halen we beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Momenteel realiseren we jaarlijks zo’n veertig succesverhalen. Onze ambitie is om dit binnen tien jaar dagelijks te doen. En daarbij kunnen we jouw hulp als Social & Content Specialist goed gebruiken.

Wordt er ook nog gelachen?

Natuurlijk! Als je je werk serieus neemt, moet er ruimte zijn voor ontspanning. Je hebt fantastische collega’s, een relaxte sfeer, verrassende uitjes, en onze tafeltennistafel staat er niet voor niets. Samen aan een gezonde en gezellige lunch met je collega’s is een aanrader. Op vrijdag sluiten we samen de week met een hapje en een drankje, als het allemaal straks weer kan en mag natuurlijk.

Interesse om meer te weten of te solliciteren? Stuur je motivatie en je cv naar: sollicitatie@zigt.nl of solliciteer hier.

www.zigt.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief