Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een SEO Specialist - Den Bosch vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een SEO Specialist - Den Bosch

Springbok is per direct op zoek naar een:

SEO Specialist in Den Bosch

Jouw functie in een notendop

In het owned team werken we veelal voor veel verschillende klanten. Dat zal ook voor jou het geval zijn. In een week probeer jij samen met je klanten een zo goed mogelijk organisch resultaat neer te zetten.

Hierbij denk je out of the box als het gaat om oplossingen en laat je je niet zomaar afbluffen door een kritische developer of online marketeer. Als klant lead ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de SEO strategie en tactiek die het beste resultaat gaat opleveren.

Daarnaast ben je ook niet bang om je handen uit de mouwen te steken en ook uitvoerende taken op je te nemen. Samen met de rest van het team werk je aan klanten, maar ben je ook bezig om de kwaliteit van SEO bij Springbok te verbeteren. 


Wat je gaat doen

We rekenen op jouw skills om optimale SEO-resultaten te behalen. Je maakt hiervoor correcte SEO-audits waar onze klant en diens stakeholders direct mee aan de slag kunnen. Wanneer je met meerdere specialisten op jouw klant(en) werkt ben je in staat je collega`s aan te sturen en werk te delegeren. Daarnaast weet je je klant en collega te enthousiasmeren over SEO en de laatste ontwikkelingen.

Wat jouw collega’s zeggen over de functie

Voel je meteen thuis in ons team. Je toekomstige collega’s geven je graag een inkijk hoe het er bij Springbok aan toegaat.

Karlijn: “Als SEO specialist bij Springbok is geen dag hetzelfde. Het ene moment werk ik aan een technische analyse waarbij ik actiepunten uitwerk om de performance van onze klant op de Google Web Vitals te verbeteren, daarna heb ik een meeting met een junior collega om hem te leren hoe je een zoekwoordenonderzoek voor SEO uitvoert. Vervolgens heb ik een digitale meeting met meerdere collega’s en een van onze klanten om de resultaten van vorige maand en de actiepunten van volgende maand te bespreken. Daarna doe ik nog een check-up op onze outreach trajecten en ga ik aan de slag met een contentanalyse voor een pagina van een klant die de laatste tijd wat achterloopt qua prestaties. Nee, mijn job is nooit saai.”

Ramon: “Vanaf dag 1 mocht ik als nieuwe collega bij Springbok direct aan de slag voor verschillende klanten. Tijdens de inwerkperiode werkte ik samen met een collega aan een klant, maar uiteindelijk kon ik eigen projecten oppakken en als lead verschillende klant-trajecten leiden. Bij Springbok word je continu uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. Als SEO specialist, maar ook als consultant. Er is veel overleg tussen collega`s van je eigen en andere disciplines. "Er is bovendien een divers trainingsaanbod waardoor er altijd wel iets te leren valt!”

Jacco: “Of je nu junior of meer ervaren specialist bent; er zijn hier altijd mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van ambities. Wil je multidisciplinair werkzaam zijn of wil je je op een specifiek vlak specialiseren? Als jij met een goed plan komt, dan kan dat vaak gewoon. Ook delen we als SEO collega’s veel kennis met elkaar. "Met een team van (momenteel) 12 SEO specialisten kan iedereen altijd van elkaar leren.”

Jouw (groeiende) vaardigheden

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als SEO specialist.

 • Kennis van Google Analytics 4, Universal Analytics, Google Search Console.

 • Kennis van bekende SEO tools zoals Screaming Frog & Ahrefs.

 • Basiskennis van Google Ads.

 • Je hebt een goed beeld van het bredere online marketing landschap en de rol van SEO daarin. 

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Je bent flexibel en zelfstandig ingesteld en kan goed omgaan met wisselende werkzaamheden en drukte.

Wat je krijgt 

 • Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een competitief salaris.

 • Ontwikkeling staat bij ons voorop. We vinden het dan ook belangrijk dat je je certificering voor Marketing automation tooling bij ons behaalt en gaan graag met je in gesprek over jouw ambities op de lange(re) termijn.

 • Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of bijvoorbeeld in de Spaanse zon. 

 • We voorzien jouw telefoon en laptop naar keuze! 

 • En hoe jij naar kantoor komt, dat beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden! 

 • We hebben een pensioenregeling via Nationale Nederlanden en je kunt goedkoper sporten via onze bedrijfsfitnessregeling.

 • Je komt in een omgeving waar we blij zijn met eigen initiatieven en nieuwe ideeën. Wij geven jou het doel, hoe je dat bereikt is aan jou.

 • Trainingen vanuit de Springbok academy. Daarnaast mag je 10% van je werktijd aan je eigen ontwikkeling spenderen.

 • Het leven moet je vieren! Een cadeautje na het doorlopen van je proeftijd, verjaardag en andere bijzondere gebeurtenissen.

 • Jaarlijks organiseert de Springbok feest & sportcommissie leuke activiteiten als: padeltoernooien, wijn -en bierproeverijen, uitjes inclusief overnachting, bordspel avonden en nog veel meer!

Zijn we een match?

Organisch Of betaald - Organisch. Jij bent laaiend enthousiast over de vele facetten van SEO en wat SEO kan betekenen voor de vindbaarheid van jouw klanten. Je hebt ervaring als SEO specialist of Online marketeer. 

Screaming frog Of Growling bear - Screaming frog. 1 van de tools waarmee jij gewend bent te werken. Andere tools waarmee je gewend bent te werken, zijn Google Search Console, Ahrefs en Google Analytics.

Contentking Of Websitewizard - Beiden of een van de twee! Ervaring met het bouwen van websites en/of copywriting is een pré.

Wie is Springbok?

Springbok is een digitaal & creatief bureau voor positieve groei, met 5 kantoren verspreid over Nederland en België.  Samen met ambitieuze merken creëren we duurzame groei die goed is voor de planeet, geweldig voor de mens en uitstekend voor bedrijven.

En dat doen we met een team van meer dan 400 getalenteerde strategen, dataspecialisten, tech-fanaten en creatieven. Ons bureau werkt voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Rituals, Odido, Harman, Jumbo, Renault en Vattenfall.

Solliciteren, en dan?

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Boels Rental kiest voor Springbok en lanceert lentecampagne

16-04-2024 | 11:15:00
Na een korte pitch procedure hebben Springbok en Boels Rental samen het digitale en creatieve concept en de campagne ontwikkeld

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior display specialist

11-04-2024 | 08:08:00
Springbok is per direct op zoek naar een Junior display specialist -Den Bosch

[The List] Springbok

28-03-2024 | 11:11:45
Springbok is een digitaal & creatief bureau voor positieve groei, met 6 kantoren verspreid over België en Nederland

Plan International en Springbok genereren dromen voor meer meisjesrechten

08-03-2024 | 15:51:00
Zelfs anno 2024 is Internationale Vrouwendag een absolute noodzaak. Op veel plaatsen in de wereld hebben meisjes nog niet het recht om vrij te dromen

[Vacatures] Springbok zoekt een Senior Digital Strategist

29-02-2024 | 11:28:10
Springbok is per direct op zoek naar een:Senior Digital Strategist-Den Bosch

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief