Marketing Report
Valéry Overhoff en Vjolca Berisha naar Counter nieuws

Valéry Overhoff en Vjolca Berisha naar Counter

Counter, het Zaanse bureau voor pr, branding en storytelling versterkt het team met Valéry Overhoff en Vjolca Berisha. Valéry sluit als art director aan bij het branding en design team, Vjolca gaat aan de slag als account manager. 

Valéry Overhoff

Valéry Overhoff keert terug bij Counter na een periode bij Public Cinema. Als ervaren grafisch ontwerper heeft Valéry eerder een cruciale rol gespeeld bij onder andere de rebranding van Marketing Zaanstreek. Met Marketing Zaanstreek houdt ze zich nu ook weer bezig, samen met Stenia, Combiwel voor Kinderen en Sportbedrijf Zaanstad. 

Vjolca Berisha

Vjolca Berisha komt van Urban Arrow waar ze werkte als brand manager. Zij voegt zich bij het team als account- en projectmanager. Met haar veelzijdige achtergrond binnen mobiliteit, lifestyle en fashion brengt Vjolca structuur en efficiëntie in de uitvoering van projecten. Ze gaat zich bezighouden met accounts als ALD Automotive, Mourik en NewBees. 

Raymond Bresching, partner en communicatiestrateeg bij Counter: "We zijn ontzettend blij met de komst van Valéry en Vjolca. Met hun ervaring en passie voor het vak geven ze ons team een kwaliteitsimpuls." 

www.countercontent.nl

www.countercreatives.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[The List] Counter Collective

02-04-2024 | 12:20:17
Wij zijn verhalen­makers. We maken verhalen, we vertellen verhalen en we verspreiden verhalen. Verhalen die raken, beïnvloeden en aanzetten tot actie

SaaS fintech Circula schaalt directieteam op

20-03-2024 | 06:00:00
Het team wordt aangevuld met Alistair Newman als CRO, Johannes Kochs als CFO, Niko Thielsch als VP Sales en VP Marketing is Etienne Echinard.

Counter organiseert taalfeestje voor Combiwel voor Kinderen

21-02-2024 | 10:50:00
Een taalachterstand in de kleuterklas haal je zelden meer in, dit heeft negatieve gevolgen voor de langere termijn.

CDDN lanceert VerifyMe om consumenten online te kunnen verifiëren, registreren en monitoren

20-12-2023 | 11:32:11
Om frauduleuze praktijken te voorkomen en wanbetalers in een vroeg stadium te identificeren en te weren, lanceert CDDN nu VerifyMe.

Verlichting vergroot gevoel van veiligheid in parkeergarages

27-10-2023 | 08:52:00
Nederlandse parkeergarages zijn veelal goed verlicht en dat zorgt ervoor dat een groot deel van de Nederlanders zich veilig voelt. 
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief