Marketing Report
Van Gogh Museum kiest voor Zuiver Group

Van Gogh Museum kiest voor Zuiver Group

Het Van Gogh Museum heeft na een pitchtraject gekozen voor Zuiver Group. Het bureau is hiermee verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en inkoop. De keuze voor Zuiver Group was unaniem en gebaseerd op de betrokkenheid van het pitchteam, de strategische keuzes en kritische kijk op de werkwijze.

Corinne Jongh: "In Zuiver Group vinden wij een strategische partner die ons met zijn handen-uit-de-mouwen-mentaliteit kan helpen om op een verbindende en verrassende wijze nieuwe en bestaande doelgroepen effectief te bereiken. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking!"

Start samenwerking

De samenwerking start direct met advies voor de merkcampagne en een campagne voor de tentoonstelling Matthew Wong | Vincent van Gogh: Painting as a Last Resort die vanaf 1 maart in het Van Gogh Museum te zien is. Via een massamediale campagne wordt de nog voor vele Nederlanders onbekende Matthew Wong geïntroduceerd en tot reden van een museumbezoek gemaakt.

Credits fotograaf: Jan Kees Steenman

www.zuivergroup.nl

www.vangoghmuseum.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Zuiver Group versterkt team met Pénélope Mazloumidès

10-04-2024 | 10:43:00
De 35-jarige Française is de tweede die in korte tijd een Amsterdams netwerkbureau verruilt voor het onafhankelijke Zuiver Group.

Dennis Kuperus CEO Zuiver Group

11-12-2023 | 09:45:25
Kuperus start per 1 januari 2024 en neemt de rol van CEO over van Edwin Werkman, oprichter en eigenaar van Zuiver Group.

Modern Minds (Zuiver Group) neemt webdevelopment bureau Klik & Steen over

24-01-2023 | 09:26:00
Webdevelopment bureau Klik & Steen is per 1 januari 2023 overgenomen door Modern Minds. Zowel Klik & Steen als Modern Minds is expert op het gebied van e-commerce en webdevelopment

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.