Marketing Report
vanHaren kiest voor Mediaplus Netherlands nieuws

vanHaren kiest voor Mediaplus Netherlands

Mediaplus Netherlands gaat aan de slag voor schoenenretailer vanHaren. De Deichmann groep, waar vanHaren onderdeel van is, koos voor Mediaplus Netherlands na een uitvoerig pitchtraject in verschillende landen. Naast Nederland, won Mediaplus ook de markten België, Spanje/Portugal en Roemenië. In Duitsland werkt Mediaplus al jarenlang voor Deichmann. De samenwerking in Nederland startte 1 januari voor vanHaren; crossmediaal zowel online, als offline. Het omvat het gehele mediatraject, van strategie tot mediaplanning en -inkoop.  

vanHaren heeft de ambitie om het merk verder te laten groeien naar een on-trend fashionspeler met het vertrouwde Rack Room concept én de betaalbare prijzen in de 143 winkels en online shop. Mediaplus is als strategisch partner nauw betrokken bij deze groei.

Menno Westinga, Managing Director Mediaplus Netherlands: "Ik ben buitengewoon trots dat Mediaplus het nieuwe bureau is van een van de meest iconische schoenenmerken in Nederland. Dat wij mogen bijdragen aan het succes van vanHaren in de dynamische retailomgeving van vandaag is niet alleen een eer, maar ook een prachtige kans om innovatieve oplossingen te creëren." 

Michelle van Herk, Marketing Manager vanHaren: "Mediaplus wist ons tijdens de pitch enorm te inspireren en hun aanpak en werkwijze passen goed bij onze ambities en plannen voor de toekomst. Er was direct een goede klik met het team en wij zijn er dan ook van overtuigd in Mediaplus een mediapartner te hebben gevonden die net als wij constant op zoek is naar het optimaliseren van onze mediamix en het verder uitbouwen van het merk vanHaren."

www.mediaplus.nl

www.serviceplan.nl

www.vanharen.nl

Lees ook:

[SWOT24] Menno Westinga: kwaliteit en efficiëntie in mediabureauland: kansen in de tweestrijd

16-02-2024 | 22:51:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de mediabureauwereld. Aan het woord is Menno Westinga, Managing Director Mediaplus

Alphabet kiest voor Mediaplus Netherlands

09-01-2024 | 09:11:00
Het bureau won de pitch voor media (buying) en is verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van digitale media met een focus op performance

Mediaplus Netherlands wint account Essent, Vandebron en Energiedirect

28-11-2023 | 08:51:00
Mediaplus is verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van offline media met een focus op branding

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Communication Director

10-11-2023 | 09:27:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Communication Director

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Communication Manager

10-11-2023 | 09:12:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Communication Manager

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.