VENGEAN ontwikkelt branding Sealand Advanced Aquaculture en Patagonia King Salmon

VENGEAN ontwikkelt branding Sealand Advanced Aquaculture en Patagonia King Salmon

Creative agency VENGEAN verzorgde de ontwikkeling van de merken Sealand Advanced Aquaculture en Patagonia King Salmon, de eerste op land gekweekte King Salmon. Onderdeel van het proces was onder meer de brand movie over de kweekvis.

Sealand Advanced Aquaculture’s merk Patagonia King Salmon trekt deze week veel bekijks op de Boston Seafood Expo North America 2023 (stand 2752). De vis wordt op het land gekweekt in een geavanceerd Recirculation Aquaculture System (RAS). Deze zeer exclusieve zalm wordt inmiddels wereldwijd geëxporteerd.

Samen met oprichters Hans Den Bieman en Oscar Gárate en het managementteam onder leiding van Miguel Angel Leiva, was creative branding agency VENGEAN al vanaf het begin nauw betrokken bij het creëren van twee nieuwe merken: van merk- en merkportfolio-strategie tot Naming, Brand Story, Claim, Visual Identity en multi-channel Communicatieconcept inclusief de websites die voor beide merken zijn ontwikkeld en recent nog de brand movie over Patagonia King Salmon.

De brand movie werd op locatie gedraaid in Chili en geproduceerd in samenwerking met het Chileense BrandLove. Eerder was VENGEAN ook instrumenteel in de introductie en branding van The Kingfish Company – kweker van de Dutch Yellowtail – en inmiddels gevestigd in Nederland en de VS en beursgenoteerd in Oslo.

www.vengean.com

www.sealandaquaculture.com 

www.patagoniakingsalmon.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.