VENGEAN ontwikkelt campagne Aethon: You’re on!

VENGEAN ontwikkelt campagne Aethon: You’re on!

VENGEAN heeft een 360-campagne ontwikkeld voor Aethon. De talentontwikkelaar, detacheerder en zzp-bemiddelaar wil mensen uitdagen om het zwaar onderbezette publieke domein weer te laten stralen.

De kern van de campagne wordt gevormd door een vijftal films, waarin verschillende maatschappelijke sectoren uitgelicht worden. Elke film legt de focus op een specifieke sector en toont hoe mensen via Aethon in hun kracht staan en het verschil maken. Aethon zet mensen ‘aan’ en daarmee ook de organisaties waar ze aan de slag gaan. Zo maakt Aethon duurzaam het verschil door tech-gedreven uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, managed service providing en leren te combineren.

Joost van Dijk, CMO Aethon: "Aethon wil de druk die op maatschappelijke organisaties ligt, verlichten. Met onze nieuwe branding laten we zien hoe Aethon een concrete bijdrage levert en de mensen centraal zet die onmisbaar zijn voor het goed functioneren van de maatschappij. We zijn dan ook apetrots op het gezamenlijk bereikte resultaat."

In samenwerking met het managementteam van Aethon, werd het bedrijf strategisch gepositioneerd door VENGEAN, van Brand Strategy tot Brand Story en -Theme. Daarnaast creëerde de creative branding agency de visuele identiteit en het communicatieconcept, dat 360-graden in on- en offlinekanalen wordt doorvertaald richting specifieke doelgroepen in de publieke sector.

Credits:

Brand Strategy & Communication Concept: VENGEAN | Filmproductie: Studio Lukkien | Regie: Sjors Baarveld | Sonic branding, sound design, music composition, production: Studio Lukkien | Fotografie: Willy Pakalia

www.vengean.com

www.aethon.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Wouter Simons (Lionsville), Merel Wit en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de rebranding van Lionsville

08-07-2024 | 14:15:00
Wouter Simons, founder en Executive Director bij Lionsville, Merel Wit, Creative Strategist en Cees-Jan de Melker, founder en Executive Creative Director bij VENGEAN , praten over de rebranding van Lionsville

VENGEAN helps Patagonia King Salmon achieve global growth

27-06-2024 | 12:42:51
A strategically planned international Social and PR-campaign underpins the spread of PKS' story of success

VENGEAN ontwikkelt brand strategy, -story en -theme voor Bakkerij ’t Stoepje

24-06-2024 | 14:40:00
De strategie richt zich op de relatie tussen marktlui en hun klanten. Het thema – Warm, warmer, warmst – benadrukt dit sentiment.

VENGEAN develops Brand Strategy, Visual Identity & Communications Concept for Lionsville

19-06-2024 | 11:27:00
VENGEAN has been engaged to strategically position Lionsville, from brand strategy to brand narrative and theme

[Interview] Joost van Dijk (Aethon), Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker (VENGEAN) over de Aethon-campagne

17-06-2024 | 14:47:00
VENGEAN heeft een nieuwe 360-campagne You're on! ontwikkeld voor Aethon. We spreken hierover met Joost van Dijk, CMO van Aethon en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, beiden Executive Creative Director bij VENGEAN

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.