Marketing Report
VENGEAN ontwikkelt vervolg campagne Hans Anders nieuws

VENGEAN ontwikkelt vervolg campagne Hans Anders

VENGEAN heeft het vervolg van een campagne voor Hans Anders ontwikkeld die voortgaat op de in mei 2023 ingezette lijn van het communicatieconcept.

Hans Anders herintroduceerde het merkconcept Alleen de prijs is anders. De 360-campagne draaide rond het verhaal van Isa (Hans & Isa), het meisje dat voor het eerst met een bril op naar school ging. Ook in de vervolgcampagne staan uit het leven gegrepen, herkenbare momenten rondom horen en zien centraal.

Met de campagne wil de opticien benadrukken zich meer dan 40 jaar in te zetten om goed zien en horen voor iedereen betaalbaar en bereikbaar te maken.

Studio Klempo en Amp Amsterdam werden betrokken voor sonic branding, sound design en productie van de radiocommercials en Juul op den Kampe van Pink Rabbit productions regisseerde met zijn kenmerkende, documentaire-achtige benadering zowel de eerste als de twee recente tv-commercials en online / Social video’s. Ron Gessel was aanwezig op de set netals fotograaf.

Opa Emile en Tess

De campagne gaat in het tweede kwartaal opnieuw van start in alle kanalen. Dit keer met het ontroerende verhaal van Isa’s opa (Hans & Emile) – waarmee Hans Anders expertise in audio een extra boost krijgt.

Opa Emile is op leeftijd maar nog altijd jong van geest, en vindt zijn hoortoestel – tegen beter weten in - nog niet bij hem passen. Later in het voorjaar wordt Tess (Hans & Tess) geïntroduceerd, die vlak voor haar sollicitatie twijfels krijgt over haar opvallende bril. Beide hoofdpersonen worden uiteindelijk positief in hun keuze gesterkt door hun omgeving.

Beide verhalen tonen herkenbare situaties die duidelijk maken waarom goed horen en zien voor iedereen belangrijk is en voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Net als gehoord én gezien worden.

Hans Anders zal met 360-graden communicatie in alle off-en online kanalen – ook in de winkels – met aansprekende acties en heldere taal zijn boodschap kracht bij zetten.

Vengean ontwikkelde eerder de rebranding van de groupsmaatschappij Hans Anders Retail Group die voortaan nexeye heet en waar Hans Anders, eyes + more en Direkt Optiek onder vallen.


Credits:

Adverteerder: Hans Anders | Brand Strategy & Communication Concept: VENGEAN | Filmproductie en regie: Pink Rabbit (regie: Juul op den Kamp) | VO recording & soundlogo | Amp Asterdam | Sound design: Studio Klempo (Thijs Felperlaan) | Muziek Compositie “Isa” Amp Amsterdam | Muziek Compositie “Opa” en “Tess”: Ricky Cherim | Fotografie: Ron Gessel

www.vengean.com

www.hansanders.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Interview] Willem Schouten (Schouten & Nelissen), Bram Holzapfel en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de branding van Schouten & Nelissen

12-04-2024 | 14:05:00
Schouten & Nelissen heeft een nieuwe visuele identiteit en corporate legacy campagne & Sterker gelanceerd. We spreken hierover met Willem Schouten, Brand Manager bij Schouten & Nelissen en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, Executive Creative Directors van VENGEAN.

VENGEAN ontwikkelt Legacy-campagne voor Schouten & Nelissen

10-04-2024 | 00:15:00
Met als kernwaarde moed wil Schouten & Nelissen mensen en daarmee de organisaties waarvoor ze werken, sterker maken in werk en leven

[Interview] Laurens Mauquoi (nexeye) en VENGEAN over communicatieconcept Hans Anders

26-03-2024 | 16:05:00
Hans Anders heeft de aloude slogan Alleen de prijs is anders in mei 2023 opnieuw geïntroduceerd en komt met een vervolgcampagne. We spreken nexeye CMO Laurens Mauquoi en Cees Jan de Melker en Bram Holzapfel van VENGEAN over het in 2023 ingezette communicatieconcept

VENGEAN: Global branding of Nippon Express' healthcare division

22-03-2024 | 10:15:18
VENGEAN was responsible for the global logistics provider’s pharmaceutical division’s rebranding and subsequent renaming to Nippon Express Healthcare

[The List] VENGEAN

20-03-2024 | 09:10:00
We are a creative branding engine on a mission to ignite impact by energising enterprise with a vengeance, people and the planet alike
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief