Marketing Report
VENGEAN opent deuren in verzamelkantoor Titaan nieuws

VENGEAN opent deuren in verzamelkantoor Titaan

Titaan – een Unknown Spaces verzamelkantoor – opent haar deuren. Terwijl zo’n 1500 bezoekers uit de start- en scaleup wereld, gemeente en provincie kennismaakten met Titaans community van ondernemers, opende ook VENGEAN officieel de deuren van haar Haagse basecamp in Titaan.

Creative branding engine

Sinds de oprichting in september 2021 heeft VENGEAN als creative branding engine meer dan 50 impact start- en scale-ups en een aantal grote corporates op meerdere continenten voorzien van ondernemingskracht en bijgedragen aan versnelde groei met 360-graden branding. Een greep aan wat er tot nu zoal werd ondernomen en bereikt.

Unknown Group groeide uit tot een volwassen venture capital & business development group en wist scale-up hub Titaan te kopen en ontwikkelen, bij de Global School for Entrepreneurship studeren inmiddels honderden founders, leasebedrijf Beequip groeide in totaal naar ruim twee miljard aan financieringen. Welten Groep werd binnen een jaar na de rebranding met een mooi resultaat voor de investeerders overgenomen, tech impact start-ups Gradyent, E-Magy, Powall, Powercrumbs, Crunchr groeiden met nieuwe investeringen en groter marktaandeel.

Duurzame viskwekerij Patagonia King Salmon wist de aandacht van een wereldmarkt te trekken, The Kingfish Company breidde haar activiteiten uit naar de VS en de circulaire vegan producten van La Vie en Little Cow & Cookies werden opgenomen door onder andere Albert Heijn, Jumbo, Delhaize, Edeka, Spar, Picnic en Plus. Hans Anders retail lanceerde na herpositionering een nieuwe campagne, het corporate merk nexeye werd voor investeerder 3i ontwikkeld en Nippon Express bracht haar Pharmaceuticals divisie vanuit Tokyo onder voor rebranding en ondersteuning van de global marketingactiviteiten. NIBC’s nieuwe logo, visuele identiteit en campagnes volgden op herpositionering van het merk en Schouten & Nelissen Group timmert met VENGEAN aan de volgende fase van haar ontwikkeling in binnen- en buitenland.

De housewarming

Kortom; de housewarming (of houseblast, zoals de VENGEANS het zelf noemden) was een mooie gelegenheid om VENGEAN’s klanten te bedanken voor het gezamenlijke succes en ze ook letterlijk in het zonnetje te zetten. Het werd een feest in het gezelschap van de ondernemers, investeerders, CEO’s en marketing en communicatiemedewerkers van onder andere de bovengenoemde bedrijven.

www.vengean.com

Lees ook:

[De Belofte 2023] Andy Mosmans over Frederique Rote

05-08-2023 | 16:09:00
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar. De voordracht Andy Mosmans over Frederique Rote, copywriter bij VENGEAN

[Interview] Michael van Essen en Andy Mosmans over ONA

11-07-2023 | 16:55:00
Dutch7, The Suppliers en NoName Group gaan voortaan door het leven als ONA Group, waarbij het hele proces van rebranding tot stand is gekomen dankzij een samenwerking met creative branding agency VENGEAN

VENGEAN komt met rebranding en naam voor ONA Group

07-07-2023 | 09:01:00
De ONA Group is gelanceerd: een collectief van de evenementenbedrijven Dutch7, The Suppliers en NoName Group

VENGEAN ontwikkelt geïntegreerde website NIBC

08-06-2023 | 16:31:00
VENGEAN ontwikkelde de portfoliostrategie, positionering, brand story, logo en visuele identiteit voor NIBC

VENGEAN verzorgt rebranding Delft IMP naar Powall

06-06-2023 | 10:07:00
Dit deed het bureau in lijn met Powalls merkstrategie en purpose To power clients’ progress by magnifying the materials they use to store & convert energy.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.