Marketing Report
VENGEAN opent deuren in verzamelkantoor Titaan nieuws

VENGEAN opent deuren in verzamelkantoor Titaan

Titaan – een Unknown Spaces verzamelkantoor – opent haar deuren. Terwijl zo’n 1500 bezoekers uit de start- en scaleup wereld, gemeente en provincie kennismaakten met Titaans community van ondernemers, opende ook VENGEAN officieel de deuren van haar Haagse basecamp in Titaan.

Creative branding engine

Sinds de oprichting in september 2021 heeft VENGEAN als creative branding engine meer dan 50 impact start- en scale-ups en een aantal grote corporates op meerdere continenten voorzien van ondernemingskracht en bijgedragen aan versnelde groei met 360-graden branding. Een greep aan wat er tot nu zoal werd ondernomen en bereikt.

Unknown Group groeide uit tot een volwassen venture capital & business development group en wist scale-up hub Titaan te kopen en ontwikkelen, bij de Global School for Entrepreneurship studeren inmiddels honderden founders, leasebedrijf Beequip groeide in totaal naar ruim twee miljard aan financieringen. Welten Groep werd binnen een jaar na de rebranding met een mooi resultaat voor de investeerders overgenomen, tech impact start-ups Gradyent, E-Magy, Powall, Powercrumbs, Crunchr groeiden met nieuwe investeringen en groter marktaandeel.

Duurzame viskwekerij Patagonia King Salmon wist de aandacht van een wereldmarkt te trekken, The Kingfish Company breidde haar activiteiten uit naar de VS en de circulaire vegan producten van La Vie en Little Cow & Cookies werden opgenomen door onder andere Albert Heijn, Jumbo, Delhaize, Edeka, Spar, Picnic en Plus. Hans Anders retail lanceerde na herpositionering een nieuwe campagne, het corporate merk nexeye werd voor investeerder 3i ontwikkeld en Nippon Express bracht haar Pharmaceuticals divisie vanuit Tokyo onder voor rebranding en ondersteuning van de global marketingactiviteiten. NIBC’s nieuwe logo, visuele identiteit en campagnes volgden op herpositionering van het merk en Schouten & Nelissen Group timmert met VENGEAN aan de volgende fase van haar ontwikkeling in binnen- en buitenland.

De housewarming

Kortom; de housewarming (of houseblast, zoals de VENGEANS het zelf noemden) was een mooie gelegenheid om VENGEAN’s klanten te bedanken voor het gezamenlijke succes en ze ook letterlijk in het zonnetje te zetten. Het werd een feest in het gezelschap van de ondernemers, investeerders, CEO’s en marketing en communicatiemedewerkers van onder andere de bovengenoemde bedrijven.

www.vengean.com

Lees ook:

VENGEAN ontwikkelt vervolg campagne Hans Anders

04-03-2024 | 06:15:00
Vengean heeft het vervolg van een campagne voor Hans Anders ontwikkeld die voortgaat op de in mei 2023 ingezette lijn van het communicatieconcept

[SWOT24] Andy Mosmans (VENGEAN): De sterkte van de reclame-industrie blijft creativiteit

13-02-2024 | 09:53:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT-analyse van de reclamebureauwereld. Aan het woord is Andy Mosmans, CEO/Founder van VENGEAN.

[CMTA] VENGEAN + Fresh Bridge: Flavourful Fenna

02-11-2023 | 11:17:24
Startup en biologische ijssensatie in eco-verpakking Little Cow & Cookies, daagde reuzen als Ben & Jerry's uit.

[Interview] Bram Holzapfel over VENGEAN's unieke branding-aanpak

31-10-2023 | 09:58:00
Bram Holzapfel is Co-founder & Executive Creative Director bij VENGEAN. We spreken hem in het kader van zijn nominatie in de Reclamebureau100

VENGEAN ontwikkelt najaarscampagne foodmerk La Vie

25-10-2023 | 09:19:00
De campagne sluit aan bij La Vie’s doel om de transitie van dierlijk naar plantaardig vlees te versnellen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.