Video agency Bruut onthult frisse stijl en propositie

Video agency Bruut onthult frisse stijl en propositie

Onder gewijzigd leiderschap heeft Bruut snel een andere stijl en propositie ontwikkeld. Het bureau specialiseert zich in effectieve end-to-end video producties waarmee alles van concepting tot distributie wordt aangeboden.

Managing Director Stephanie Broertjes en Creative Director Suzanne Zonneveld hebben samen met het team de koers van het bureau bepaald.

Bruut vangt hun end-to-end oplossing voor video in vijf disciplines die in-house zijn ondergebracht: Concepting, Productie, Editing, Motion Graphics en Distributie.

Stephanie Broertjes: “We zijn goed gaan kijken naar wie we zijn, waar we goed in zijn, en waar onze passie ligt. We bieden merken, bureaus en publishers de mogelijkheid om projecten en campagnes volledig bij ons neer te leggen en daardoor maar één partij te werken.”

De rol van data

David Hoogendam, Media Director bij Bruut: “Op basis van de verzamelde data van de afgelopen jaren weten we in het creatieve en strategische stuk wat wel en niet werkt voor merken. Daarnaast kunnen we tijdens lopende campagnes video’s optimaliseren op basis van de live data-analyse."

Suzanne Zonneveld: “Wij maken video in de breedste zin van het woord: van TVC’s met bakken vol production value tot social smart TikToks. Altijd met het doel dat ons werk mensen in beweging zet door hen te raken, te verbinden en te activeren. We geloven namelijk niet in het genereren van vluchtige video views, maar in het creëren van waardevolle contactmomenten tussen merk en mens door ijzersterke video’s.”

Het Amsterdamse bureau Lama Lama ontwikkelde de visuele identiteit voor Bruut. 

www.bruut.media

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Marketing Report TV] Evert Dijkstra over Abovo Maxlead als internationale speler

13-06-2024 | 08:00:00
Evert Dijkstra, Head of International bij Abovo Media, is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Bas Vlugt vertelt hij over Abovo als internationale speler

[Marketing Report TV] Bart de Vries over lokaal adverteren via HYPR

10-06-2024 | 08:45:00
In gesprek met Bas Vlugt spreken we hem over het bereik van lokaal adverteren en waarom dit interessant is voor nationale adverteerders.

[Marketing Report TV] John Olivieira over OneWorld

10-06-2024 | 08:37:13
Hij is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Bas Vlugt spreken we hem over het journalistiek magazine.

[Marketing Report TV] Frederik Beerthuis over data sets van Youtube

06-03-2024 | 11:56:43
Frederik Beerthuis is Head of Business Development Benelux bij Channel Factory. Met Peter Wybenga en Elzemieke Olsthoorn spreekt hij over de Youtube data sets.

[Marketing Report TV] Peter Paul Blommers & Patrick de Zeeuw over de traffic boosters van NPB Media

05-03-2024 | 10:45:00
Paul Blommers is CEO van NPB Media, Patrick de Zeeuw is mede-oprichter van Alfred International. Ze zijn te gast bij Marketing Report TV.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.