Marketing Report
Videoland en Selmore lanceren Streaming out Loud

Videoland en Selmore lanceren Streaming out Loud

Streaming out Loud is het Guiding Idea en de pay-off van Videoland. Eind 2022 koos RTL Nederland voor Selmore ten behoeve van het merk Videoland zonder een pitch uit te schrijven door de goede klik en passende Guiding Idea-filosofie van het bureau.

Sjors van Drie, Brand Marketing Manager RTL Nederland: “Dat betekent niet dat we gaan schreeuwen. Het vat samen waar we als merk voor staan en waar we naartoe gaan. Anderzijds is het een oproep aan onszelf om alles op onze eigen manier - out loud - te doen. Een tandje mooier, echter, harder, emotioneler, humoristischer. Want Videoland is altijd een beetje meer.”

Diederick Hillenius, Creative Director en Founder van Selmore: “Een Guiding Idea is meer dan een campagneregel. Het verbindt alle facetten van Videoland en helpt bij het maken van keuzes. Wat past bij ons en hoe telt het bij elkaar op?’ Zo is het thema ook al langere tijd de leidraad voor het ontwikkelen van spraakmakende contentcampagnes. Vanaf deze week is Streaming out loud ook out in the open.

Sjors van Drie: “We hebben als enige Nederlandse streaming service een bijzondere positie in de markt. We zijn bekend en onze content is uniek. Misschien wel daardoor bestaat er een hechte verbinding tussen ons merk en ons aanbod. Reden genoeg om naast onze content ook ons merk in de spotlights te zetten.”

Met deze merkcampagne behoedt Videoland het publiek voor de mogelijke bijwerkingen van Videoland, in de stijl van Videoland: over the top met een flinke dosis zelfspot. De campagne wordt uitgerold online, in print, op straat, radio, en tv. De campagne is uitgewerkt met onder meer Czar Amsterdam en Public Audio en is tevens de vuurdoop voor de samenwerking tussen Videoland en Selmore Creative Agency.

www.selmore.com

www.videoland.com

www.rtlnederland.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

TBWA en NS inspireren mensen met merkcampagne om de trein te nemen

23-04-2024 | 14:04:00
De NS lanceert in samenwerking met TBWA\NEBOKO een campagne die het merk een richting geeft. Het doel is om meer Nederlanders te inspireren

Xelion kiest Fightclub voor branding en performance campagnes

23-04-2024 | 10:34:00
Fightclub heeft onlangs een hernieuwde merkpositionering ontwikkeld voor Xelion, en werkt nu aan een campagne die de creatieve visie van het bureau vertaalt naar een aansprekende en effectieve strategie

This Agency, Robot Kittens en The Good Roll lanceren The Shitlist

22-04-2024 | 16:49:00
Een ludieke actie waarmee het milieuvriendelijke toiletpapiermerk een statement maken voor onze planeet

Dentsu Creative ontwikkelt hardloop-campagne Nationale-Nederlanden

22-04-2024 | 16:08:29
Nationale-Nederlanden (NN) wil ook de beginnende hardloper in beweging brengen om zo bij te dragen aan het welzijn van een zo groot mogelijke groep mensen

Megawatt ontwikkelt campagne rondom erotische realityshow voor EasyToys

22-04-2024 | 16:05:00
EasyToys ondersteunt de recent gelanceerde realityshow The Clitoris Conquest met een uitgebreide campagne, ontwikkeld door Megawatt. De campagne bestaat uit onder meer een landingspagina en interactieve online game.  

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief