Marketing Report
Videoland en Selmore lanceren Streaming out Loud nieuws

Videoland en Selmore lanceren Streaming out Loud

Streaming out Loud is het Guiding Idea en de pay-off van Videoland. Eind 2022 koos RTL Nederland voor Selmore ten behoeve van het merk Videoland zonder een pitch uit te schrijven door de goede klik en passende Guiding Idea-filosofie van het bureau.

Sjors van Drie, Brand Marketing Manager RTL Nederland: “Dat betekent niet dat we gaan schreeuwen. Het vat samen waar we als merk voor staan en waar we naartoe gaan. Anderzijds is het een oproep aan onszelf om alles op onze eigen manier - out loud - te doen. Een tandje mooier, echter, harder, emotioneler, humoristischer. Want Videoland is altijd een beetje meer.”

Diederick Hillenius, Creative Director en Founder van Selmore: “Een Guiding Idea is meer dan een campagneregel. Het verbindt alle facetten van Videoland en helpt bij het maken van keuzes. Wat past bij ons en hoe telt het bij elkaar op?’ Zo is het thema ook al langere tijd de leidraad voor het ontwikkelen van spraakmakende contentcampagnes. Vanaf deze week is Streaming out loud ook out in the open.

Sjors van Drie: “We hebben als enige Nederlandse streaming service een bijzondere positie in de markt. We zijn bekend en onze content is uniek. Misschien wel daardoor bestaat er een hechte verbinding tussen ons merk en ons aanbod. Reden genoeg om naast onze content ook ons merk in de spotlights te zetten.”

Met deze merkcampagne behoedt Videoland het publiek voor de mogelijke bijwerkingen van Videoland, in de stijl van Videoland: over the top met een flinke dosis zelfspot. De campagne wordt uitgerold online, in print, op straat, radio, en tv. De campagne is uitgewerkt met onder meer Czar Amsterdam en Public Audio en is tevens de vuurdoop voor de samenwerking tussen Videoland en Selmore Creative Agency.

www.selmore.com

www.videoland.com

www.rtlnederland.nl

Lees ook:

[Vacatures] Cheil Benelux zoekt een All-Round Video Editor (Amsterdam)

30-11-2023 | 07:56:00
Cheil Benelux is per direct op zoekt naar All-Round Video Editor Full time - Amsterdam

[Vacancy] Cheil Benelux has a position for Medior Creative Team (Amsterdam)

30-11-2023 | 07:15:00
Cheil Benelux is directly looking for a Medior Creative Team Full time - Amsterdam

DCVF ontwikkelt opnieuw kerstkaartencampagne voor Ben

30-11-2023 | 05:02:00
Hoewel de campagne in een ander jasje is gestoken, blijft het doel hetzelfde: Nederlanders blij maken met een kaart die raakt

[Vacatures] ZUID Agency Group zoekt een New Business Developer - AudienceFirst

29-11-2023 | 08:50:00
ZUID Agency Group is per direct op zoek naar New Business Developer - AudienceFirst Full-time / Part-time Tilburg

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Social Ads Consultant

29-11-2023 | 07:35:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Social Ads Consultant - Hoorn

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.