Videoland kiest Blauw Gras voor social campagnes

Videoland kiest Blauw Gras voor social campagnes

Videoland (RTL Nederland) heeft na een pitch voor social-first creative agency Blauw Gras gekozen. Het bureau ondersteunt de interne social & content afdeling bij het realiseren van social campagnes. 

Social-first campagnes op relevante momenten

Susan van Haren, Manager Editorial & Publishing bij RTL Nederland: "We onderscheiden ons als lokale streamer in een steeds drukker wordend streaminglandschap en blijven ambitieus. Wij weten als geen ander wat er speelt in Nederland en ons interne social & content team heeft daardoor een unieke interactie met alle kijkers. Samen met Blauw Gras willen we onze krachtige positie versterken en werken aan grotere social-first campagnes op relevante momenten."

Wouter Glaser, Managing Director bij Blauw Gras: "De ambities van Videoland zijn enorm. Wij geloven dat door goed te luisteren naar de community van Videoland, het mooiste werk kan ontstaan."

Figurant-lijk gezocht

Het bureau lanceerde onlangs een eerste social campagne voor Videoland: figurant-lijk gezocht. Hierin zocht acteur Robert de Hoog aspirant lijken voor misdaadseries op Videoland. Achteraf bleek het een 1 aprilgrap, maar kijkers waren zo enthousiast dat het streamingplatform werk gaat maken van de oproep. Wie kans wilde maken op een rol in de serie Sleepers, moest in een video op TikTok bewijzen hoe goed ze stil konden blijven liggen. Bekijk de TikTok-video hier.

Eerder koos RTL Nederland Selmore Creative Agency om het Videoland-merk verder uit te bouwen.

www.blauw-gras.com

www.thisisace.nl

www.videoland.com

www.rtlnederland.nl

www.rtl.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.