Marketing Report
Viduate overgenomen door Happy Horizon

Viduate overgenomen door Happy Horizon

Het full service video- en animatiebureau Viduate uit IJsselstein is overgenomen door Happy Horizon. Het is de zevende overname in zeven maanden tijd voor de van oorsprong Eindhovense digital marketinggroep. 

Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon: “We hebben de afgelopen maanden mooie stappen gezet met onze groep en groeien hard. Niet alleen door acquisities, maar vooral ook door autonome groei in de volle breedte van onze dienstverlening. Hierbij zien we de vraag naar video- en animatiecontent sterk en blijvend toenemen. En dat is een gespecialiseerde discipline die als zelfstandige unit nog ontbrak in onze groep. Terwijl dit een hele sterke, verbindende dienstverlening is voor de diverse branches waarin we actief zijn. Met Tim en Daan (Viduate) had ik direct een klik, omdat ze echt gepassioneerd zijn over video en animatie. Dus ik ben echt heel happy dat ze zich bij onze groep aansluiten.”

Recent groeide de groep door verschillende overnames naar ruim 400 medewerkers. Met de toevoeging van Viduate komt daar nog eens een team van 15 specialisten in videomarketing bij.

Tim Viergever, mede-oprichter van Viduate: “De video- en animatiemarkt groeit de komende jaren flink verder. Daar willen we als full service video-agency graag in meegroeien. En dat gaat veel sneller als we onderdeel zijn van een sterke marketinggroep. We kunnen video- en animatiecontent zo nog belangrijker maken in de totale klantreis van marketing-communicatie. Of het nu gaat om 2D of 3D-animatie of een commercial; elk type video of animatie kunnen we maken.”

Daan Viergever, mede-oprichter van Viduate: “En voor ons team biedt dit natuurlijk ook mooie kansen als het gaat om ontwikkeling en de mogelijkheden om te groeien.”
 
In juni 2021 werd de toetreding tot de Happy Horizon van het in e-commerce (Magento) development gespecialiseerde Experius uit Utrecht bekendgemaakt. Samen met Viduate, gaan deze bedrijven de basis van de Utrechtse hub vormen.

Happy Horizon werkt onder meer voor Quality Wellness Resorts, Shimano, Fatboy, Hero, Sligro, Expert, Xenos, Peeze, Bulthuis, Pink Gellac, MSD, Pets Place en Luxaflex.

Viduate werkt onder meer voor Heineken, Samsung, DAF Trucks, VGZ en ThermoFisher.

www.happyhorizon.com
www.viduate.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief