Marketing Report
Vivian Opsteegh directeur campusorganisatie Media Park nieuws

Vivian Opsteegh directeur campusorganisatie Media Park

Vivian Opsteegh treedt op 1 februari aan als directeur van de campusorganisatie op het Media Park in Hilversum. Haar benoeming markeert de start van de nieuwe campusorganisatie, die voorlopig onder de naam Media Campus NL gaat opereren.

Vivian is al ruim 20 jaar actief met het vormgeven, uitvoeren en leiden van strategieën, merken en teams in de (digitale) media en creatieve industrie. Zo was zij onder meer Head of Digital Media bij Viacom en meest recentelijk General Manager Films & Content bij Media.Monks, waar zij innovatie in contentproductie aanstuurde met thema’s als virtual production, AI en metaverse. 

Vivian Opsteegh: "Innovatie en human capital vormen de rode draad van mijn professionele leven. Met deze ingrediënten het Media Park doorontwikkelen tot een campus waar mensen met veel plezier werken, leren en samenkomen en waar nieuwe ideeën, bedrijven en de toekomst van media ontstaan, vind ik een geweldige opdracht. Media Perspectives heeft hier de afgelopen jaren het fundament voor ontwikkeld. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit samen met de campusorganisatie verder vorm te geven."

Het aantreden van Vivian Opsteegh betekent ook het afscheid van Media Perspectives. Die organisatie zal opgaan in de nieuwe campusorganisatie. Ton van Mil, jarenlang directeur van Media Perspectives, treedt terug.

Ton van Mil: "Met verwondering als bron van inspiratie heb ik mogen werken aan samenwerking in de mediasector. Vaak met mooie resultaten, zoals de Innovatieagenda, de start van de Nederlandse Datakluis en de deelname aan het CIIIC-programma. Het was een voorrecht te werken met CEO’s en mediaprofessionals, maar vooral met het team van Media Perspectives."

Media Campus NL gaat van start met de steun van twaalf partijen. Dat zijn NPO, RTL, NEP, EMG, Ster, Beeld & Geluid, Vodafone Ziggo, Metaverse Werkplaats, Media Park Management, MBO College Hilversum, Hogeschool Utrecht en Gemeente Hilversum. Zij hebben zich vrijwel allemaal voor meerdere jaren aan de campusorganisatie verbonden.

De campusorganisatie heeft vier pijlers: onderzoek en innovatie, human capital, samenwerking en synergie en de positionering van het Media Park als (inter)nationaal knooppunt van de mediasector.

www.mediaperspectives.nl

Lees ook:

Regisseur Arjen Schotel naar Hazazah

22-02-2024 | 12:52:00
Voordat hij ging regisseren, werkte Arjen Schotel als promo-maker en leerde hij in concepten denken

Teads Nederland breidt team uit met drie specialisten

22-02-2024 | 10:24:00
Door de komst van Freddi Elias, Farah Bouna en Pieter Jansen bestaat het NL-team nu uit in totaal twaalf personen. Een groei van 100 procent in 10 maanden

John Meulemans vertrekt bij Endeavour

20-02-2024 | 11:40:29
John Meulemans stond 14 jaar aan het roer als oprichter van de influencermarketing & social media propositie

Joris van Lierop directeur VINEX

20-02-2024 | 10:35:00
Carla der Kinderen (RTL Nederland/Ad Alliance) neemt de voorzittersrol over van Rien van Beemen (Mediahuis Nederland)

Springbok heeft zijn team uitgebreid met 34 talenten

19-02-2024 | 11:25:00
De synergie tussen technologie, creativiteit en merk-denken is voor de talenten de belangrijkste reden om voor Springbok te kiezen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.