VNO-NCW kiest Happy Horizon voor Het Nieuwe Pensioen

VNO-NCW kiest Happy Horizon voor Het Nieuwe Pensioen

VNO-NCW heeft Happy Horizon verkozen omtrent de ontwikkeling van een smart (AI) assistent gericht op ondernemers en hun behoeften met betrekking tot het nieuwe pensioen. Eerder werkte Happy Horzion aan de ontwikkeling van datastrategieën en implementaties voor ondernemen.nl (ook een project van VNO-NCW).

De ontwikkelde assistent begeleidt ondernemers bij de complexe besluitvorming en vereisten met betrekking tot pensioenregelingen voor hun personeel.Voor de ontwikkeling van deze innovatieve assistent maakt Happy Horizon gebruik van een combinatie van maatwerkoplossingen en koppelingen naar bestaande technologieën. Momenteel worden testen uitgevoerd met toonaangevende AI-platforms, waaronder OpenAI en de AI studio-oplossing van Microsoft Azure.

Het project is gestart in maart 2024 en heeft een looptijd van 6 maanden, waarbij alle diensten in-house worden verzorgd door Happy Horizon.

Maarten Kaaij, Data- en AI-strategy director bij Happy Horizon: "We zien dat deze tools in de toekomst steeds meer gebruikt zullen worden, en het opbouwen van ervaring op dit gebied is cruciaal. Naast technologische ontwikkelingen is ook aandacht voor verandermanagement binnen organisaties essentieel om echte meerwaarde te realiseren."

Ernst-Jan Reinerie, projectleider bij VNO-NCW: “We hebben gekozen voor Happy Horizon vanwege hun vermogen tot co-creatie en het begrijpen van de zakelijke behoeften van hun klanten. Daarnaast hebben we veel vertrouwen in hun flexibiliteit, ervaring en diepgaande technologische kennis op dit gebied.” Het verwachte resultaat van het project is een werkende oplossing die mensen, processen en technologie met elkaar verbindt, met een geplande oplevering in september 2024.”

www.vno-ncw.nl

www.happyhorizon.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Viduate beste video-bureau Emerce100

26-04-2024 | 10:46:02
Viduate wist zes en een half van de zeven sterren te bemachtigen in de categorie ‘Videobureaus’ en pakt daarmee de eerste plaats in deze categorie

Happy Horizon start samenwerking met eyetracking AI-platform Neurons

23-04-2024 | 11:51:00
De samenwerking richt zich op het verfijnen van marketingcampagnes, het verbeteren van gebruikerservaringen en het optimaliseren van digitale content

Personele wijzigingen bij Vertigo 6 en Vortex Agency

11-04-2024 | 13:39:28
De wijzigingen in bezetting moeten de bureaus versterken en klaarstomen voor verdere groei en innovatie.

[Vacatures] Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) zoekt een Marketing & PR Executive

04-04-2024 | 14:43:00
Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) is per direct op zoek naar Marketing & PR Executive (40 uur per week)

[Vacatures] Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) zoekt een SEO Specialist

04-04-2024 | 14:29:00
Vertigo 6 is per direct op zoek naar een SEO Specialist (Full-time) · Happy Horizon Hub Arnhem
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.