Vocoda's AI Voice was co-host van de Dutch Creativity Awards

Vocoda's AI Voice was co-host van de Dutch Creativity Awards

Woensdag 8 mei 2024 was de uitreking van de jaarlijkse ADCN Awards. Voor het eerst in de geschiedenis van de ceremonie was er een mix van menselijke charme en kunstmatige intelligentie te horen.

Dit idee ontstond toen ADCN Vocoda benaderde, een AI Voice studio, om een innovatieve manier te verkennen voor de presentatie van het jaarlijkse evenement. Vocoda werd als co-host geïntroduceerd waarbij digitale stemmen naadloos geïntegreerd werden met de live presentatoren van de avond.

Diederik Veelo, Chief Innovation Officer bij Ambassadors en oprichter van Vocoda: "De stem werd geselecteerd om met een internationale flair en een energiek enthousiasme perfect te passen bij de stemmen van de presentatoren. Een mooi moment om Vocoda in te zetten bij de ADCN Awards!”

Denise Willigers, Managing Director van ADCN: “Ambassadors heeft een paar maanden geleden bekendgemaakt dat ze bezig zijn met de technologie waarbij stem-synthese realistisch zou klinken met behulp van AI. Door Vocoda te gebruiken konden we een nieuwe stem creëren die zou contrasteren met onze presentatoren en consistent zou zijn gedurende de hele avond.”

Technisch gezien kan deze digitale stem nu ook voor allerlei andere doeleinden worden gebruikt, zoals het inspreken van content voor de ADCN-website of vervolgposts op sociale media, zonder dat het nodig is om schema's af te stemmen met een specifieke voice-overartiest. Deze flexibiliteit is een van de voordelen van het gebruik van AI-stemmen, en de aanpak van Vocoda zorgt ervoor dat het gebruik altijd in overeenstemming is met de betrokken voice-over artiesten.

www.vocoda.ai

www.ambassadors.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Selmore en Ambassadors winnen een Graphite Pencil voor ASN Bank

24-05-2024 | 09:10:00
De winnaars zijn bekend van de D&AD Awards 2024. Selmore en Ambassadors wonnen een Graphite Pencil voor ASN Bank in de categorie Animationv

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

100%, TBWA, Ambassadors en Wefilm grote winnaars Dutch Creativity Awards 2024

08-05-2024 | 23:23:00
100% en TBWA zijn bij de Dutch Creativity Awards 2024 dik in de prijzen gevallen. 100% viel het hardst in de prijzen en TBWA het meest

Wolfstreet en Ambassadors creëren campagne voor Independer

05-04-2024 | 11:49:37
Wolfstreet creëerde de tv-commercials van creatie tot productie, in samenwerking met Ambassadors voor het visualiseren van de stemmen.

[Vacancy] Ambassadors has a position for Junior Frontend Developer for Creative Automation

02-04-2024 | 08:52:00
Ambassadors is directly looking for a Junior Frontend Developer for Creative Automation -Fulltime
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.