Voetbal International bereikt 20.000 VI PRO-abonnees

Voetbal International bereikt 20.000 VI PRO-abonnees

Voetbal International heeft de grens van 20.000 VI PRO-abonnees bereikt. Dit betreft betalende leden die een exclusief digitaal abonnement hebben afgesloten.

Voetbal International lanceerde begin 2017 VI PRO als digitaal alternatief voor het weekblad. VI PRO vertelt het verhaal achter het voetbalnieuws, met een combinatie van exclusieve interviews, achtergrondverhalen, analyses en financiële inzichten. Zowel in tekst als in podcasts en video’s. Abonnees op het weekblad Voetbal International hebben zomer toegang tot VI PRO en maken hier in grote getale gebruik van.

Pieter Zwart, hoofdredacteur van Voetbal International: “De feedback en loyaliteit van onze abonnees is essentieel. Het is inspirerend om te zien dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Het hele jaar door, maar zeker in transferperiodes, is veel behoefte aan dagelijkse achtergronden bij het laatste voetbalnieuws. De vraag naar onze VI PRO-items, zoals tactische analyses, exclusieve interviews en reportages van Nederlandse clubs, is groot en het is mooi dat we met Voetbal International de hele dag door de abonnees in die behoefte kunnen voorzien.’

Pieter Zwart vormt samen met Freek Jansen en Peter Wekking de hoofdredactie van Voetbal International vormt, is verheugd over de ontwikkeling op digitaal vlak.

Pieter Zwart: "Met de steun van de groeiende groep digitale abonnees zetten we ons in voor kwalitatieve voetbaljournalistiek. Dat doen we met de hele redactie elke dag opnieuw en dat slaat aan. Maar we willen natuurlijk door, en meer en beter. Op alle vlakken. Zo zullen we de komende tijd bijvoorbeeld gaan experimenteren met nieuwe abonnementsvormen, zoals specifieke abonnenmenten voor fans van een bepaalde club."

Voetbal International bestaat sinds 1965 en is sinds enkele jaren in handen van PXR (en voorganger Digital Enterprises).

www.vi.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[De Belofte 2023] Marcel Blijlevens over Joël Bleichrodt

01-08-2023 | 11:29:55
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar. De voordracht van Marcel Blijlevens is Joël Bleichrodt, Marketing Analist bij PXR

[Interview] Pieter Zwart: Dankzij internet is Voetbal International groter dan ooit

21-02-2023 | 12:21:00
Pieter Zwart is hoofdredacteur van Voetbal International. We spreken hem

[Column] Bas Vlugt: De Mercurs zijn (een beetje) terug, tijd voor actie

06-11-2022 | 07:26:00
De tijden in media veranderen en die verandering kun je onder meer goed zien bij de Mercus. In 2021 gingen de Mercurs niet door omdat MMA bezig was "de interne koers te hernieuwen"
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.