Vriendenloterij sponsort YouTube-serie De Goudhaantjes

Vriendenloterij sponsort YouTube-serie De Goudhaantjes

Daan Boom, Tobias Camman en Jasper Demollin hebben de vierdelige YouTube-serie De Goudhaantjes gelanceerd. In deze vierdelige serie onderzoeken de drie bekende heren wat ze zouden doen met een miljoen. Het programma is een samenwerking met de VriendenLoterij, die tot stand is gekomen door Crocodile Agency.

In de eerste aflevering neemt Tobias de rol aan van pre-pensionado en kiest ervoor om kasteelheer in de champagnestreek te willen zijn. In de tweede aflevering kruipt Daan de rol van Gooise Vrouw.

Vriendenloterij

Gaby Zwinkels, content coördinator VriendenLoterij: “De Goudhaantjes past ontzettend goed bij de VriendenLoterij past. In de eerste aflevering gaan de jongens bijvoorbeeld langs bij een van de aangesloten kastelen: Kasteel de Haar, om onderzoek te doen wat het inhoudt om kasteelheer te zijn. In de tweede aflevering gaan zij als Gooise vrijwilligers met de Museum Plus Bus langs bij onze culturele partner Het Nederlands Openluchtmuseum.”

Tamara Couperus, founder van Crocodile Agency: “Crocodile is als bureau verantwoordelijk voor het zakelijke gedeelte en de sponsorship met de Vriendenloterij. De creatieve invulling van de campagne ligt volledig bij de Daan, Tobias en Jasper zelf”

Naast YouTube wordt de samenwerking ook doorgetrokken door middel van een social-campagne op de Instagram-kanalen van de creators.

www.crocodile.global

www.vriendenloterij.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.