Marketing Report
Ward Graumans van Dawn naar Buck nieuws

Ward Graumans van Dawn naar Buck

Buck Amsterdam heeft Ward Graumans aangesteld als creative director. Hij zal onderdeel uitmaken van het Europese Creative Directors-team. Ward werkte hiervoor bij agency for mission-driven growth Dawn.

Global creative studio Buck werkt al een lange tijd direct voor merken op het gebied van design, branding maar ook meer strategisch werk en campagnes.

Vincent Lammers, Executive Creative Director en partner van Buck Amsterdam: “Het onderscheidende aan Buck is dat wij in staat zijn de makers direct onderdeel te maken van het team (creatieven, strategen en klant) dat aan dit soort verschillende projecten werkt. Buck is het afgelopen jaar flink gegroeid, zowel in Amsterdam/Europa als in de andere landen, waarbij we divers werk hebben kunnen maken in samenwerking met zowel merken als bureaus en andere creatieve partners. Voor de vestiging in Amsterdam waren we op zoek naar een creative director die een brug kan slaan tussen ons craft- en productie-werk enerzijds en onze branding, design en campagne-ambities anderzijds.”

“Het profiel van Ward was een perfect fit, met zijn achtergrond in design en animatie vanuit zijn dagen bij MTV en zijn recentere ervaring vanuit het strategische en conceptuele werk dat hij bij Dawn heeft gemaakt. Ward heeft een brein voor strategie en creatieve campagnes, en een hart voor craft en design. Hij wordt onderdeel van ons Europese Creative Directors team, dat verder bestaat uit Richard Gray en Jennifer Zheng die in Londen zit. De aanstelling geeft aan dat Buck nog meer inzet op Amsterdam en Europa als creatief achterland.”

Ward Graumans: “Buck is een studio, productiemaatschappij en bureau met een egoloze cultuur waar álles in het teken staat van het eindproduct; alles draait hier om creativiteit, waarbij wordt gestreefd naar de best mogelijke creatieve output en nieuwe oplossingen. Of dat nu gaat om film, design, brand identities, series, games, immersive projecten of iets dat Buck zelf bedenkt en nog niet bestaat.”

Foto: Mark Bolk

www.buck.co

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.