Warner Bros. Discovery en Ocean Outdoor bundelen krachten voor de Olympische Spelen

Warner Bros. Discovery en Ocean Outdoor bundelen krachten voor de Olympische Spelen

Warner Bros. Discovery en Ocean Outdoor kondigen een partnership aan in aanloop naar de Olympische Spelen. Met de partnership heeft Ocean Outdoor de mogelijkheid om tijdens de Olympische Spelen, die in Parijs plaatsvinden van 26 juli tot en met 11 augustus 2024, dagelijks een geselecteerd aantal uur aan live-beelden van de TeamNL-wedstrijden uit te kunnen zenden via verschillende Digital-Out-of-Home schermen. Ocean Outdoor is hiermee de exclusieve partner in DOOH.
 
Op deze manier kunnen nog meer mensen de prestaties van de TeamNL sporters volgen en wordt het TeamNL-gevoel versterkt. Door middel van dit platform kan dit mondiale evenement op een unieke manier worden gevolgd.
 
Jorinde Hehanussa, Manager Partnerships en CSR bij Ocean Outdoor:benadrukt het belang van de samenwerking: "Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om meerdere hoogtepunten van de Olympische Spelen live te tonen op onze digitale schermen. Hiermee halen we een stukje Parijs naar Nederland en weten we een breed publiek te (ver)binden met de prestaties van onze TeamNL sporters.
 
Darek de Groot, Senior Marketing Specialist & Social Lead bij Warner Bros. Discovery: "Warner Bros. Discovery is Home of The Olympics: bij ons is elk moment, elke sport en elke medaille te zien. Deze samenwerking sluit perfect aan bij onze ambitie om meer mensen - via meer schermen dan ooit - een ultieme Olympische Spelen beleving te geven. We zijn dan ook zeer verheugd om met Ocean Outdoor samen te werken."
 
De livestreaming en hoogtepunten zijn onder andere te zien op locaties zoals het Leidseplein, winkelcentrum Hoofddorp Vier Meren en Nieuwegein City Plaza.

www.oceanoutdoor.nl

www.warnerbros.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Ocean Outdoor steunt IFAW bij het beschermen van de oceaan

07-06-2024 | 13:03:00
World Ocean Day vindt elk jaar op 8 juni plaats en vraagt aandacht voor het belang van een gezonde oceaan met een grote biodiversiteit

Ocean lanceert grootste digitale scherm in Emmen

07-05-2024 | 14:06:27
Met 65 schermen verspreid over twee winkelcentra biedt het full-motion netwerk de ideale omgeving voor livestreaming, data-integratie en sociale feeds

Samsung lanceert (D)OOH TikTok-activatiecampagne

11-04-2024 | 08:59:00
van schermen in treinstations en winkelcentra tot aan enorme billboards in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen.

Inzendingen Digital Creative Competition van Ocean Outdoor geopend

26-03-2024 | 09:02:00
Ocean Outdoor lanceert opnieuw haar jaarlijkse Digital Creative Competition en rolt deze gelijktijdig uit in de andere Ocean landen

JIC BRO lanceert buitenreclame bereiksonderzoek BRO Next

21-03-2024 | 06:45:00
Het joint industry committee BRO heeft onder de naam BRO Next een vernieuwd buitenreclame bereiksonderzoek gelanceerd onder de naam BRO Next

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.