Marketing Report
Wave aan de slag voor ‘s werelds grootste digitale fan token-provider Socios.com nieuws

Wave aan de slag voor ‘s werelds grootste digitale fan token-provider Socios.com

Digital development agency Wave, onderdeel van United Playgrounds, is door 's werelds grootste fan token-provider voor sport en entertainment Socios.com aangesteld als game-development partner.

Komend jaar gaat de digital development agency dertien games ontwikkelen, die exclusief voor fan token-houders beschikbaar zijn binnen de Socios-app, en de traffic en engagement van de app vergroten.

Max Rabinovitch, Chief Strategy Director van Socios.com: “Onze samenwerking met Wave draagt bij aan onze missie om een next level fan-engagement ecosysteem te creëren. Om de fans nog meer entertainment en exclusieve features te bieden, gaan we het komende jaar samen met Wave diverse mobile games ontwikkelen en lanceren. We zetten de games met name in als winactie richting de token-houders zodat zij exclusieve prijzen kunnen winnen, zoals tickets van hun favoriete team. Daarnaast worden de games ook gekoppeld aan ons loyalty-systeem binnen de Socios-app, en verdienen de spelers XP-points en leaderboard-punten op basis van hun performance om hun fanstatus te verhogen.”

Erik van Mourik, Head of Wave: “Net als wij richt Socios.com zich op het verrijken van de digitale fan-experience. Er is dus al een grote mate van cross-over in termen van onze doelgroepen en visie, wat maakt dat dit partnership een perfecte match is met heel veel potentie voor beide partijen. Wij hebben voor Socios.com diverse games bedacht, die zij in de Socios-app het komende jaar gefaseerd lanceren.”

www.socios.com
www.wecreaewaves.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.