Marketing Report
Wayne Parker Kent deelt nieuwjaarspakketten uit aan de industrie

Wayne Parker Kent deelt nieuwjaarspakketten uit aan de industrie

Wayne Parker Kent start 2021 met een initiatief om de hele creatieve industrie een steuntje in de rug te geven. Tijdens deze maand deelt het creatief contentbureau nieuwjaarspakketten uit aan marketeers, vakmedia en bureaus. Het pakket bestaat onder meer uit drie Superhelders, het eigen bier van Wayne Parker Kent.

Daan Zoetmulder, managing director van Wayne Parker Kent: “De coronapandemie, de lockdown, Blue Monday… januari 2021 is voor veel mensen best een donkere maand. De mensen in onze industrie zoeken elkaar normaal gesproken veel op. We zijn gewend aan events, meetings en gezelligheid. Door ons aan de regels te houden, kunnen we elkaar hopelijk snel weer ontmoeten. Maar het kan nog wel even duren. Om je heen proef je ondertussen de behoefte aan positiviteit. Tijd dus om wat goeds te doen.”

Daan Zoetmulder. “We zijn natuurlijk een creatief contentbureau, maar eigenlijk is bierbrouwen hetzelfde als content maken. Als je het goed doet, smaakt het je publiek naar meer. Daarom hebben we sinds een tijdje ons eigen bier. Dat komt mooi van pas nu iedereen wel een biertje kan gebruiken. Wij wel in elk geval.”

Het bureau ontwikkelde meerdere video’s en social posts om de actie onder de aandacht te brengen. Vanaf dat moment kunnen marketeers en andere creatieve professionals een nieuwjaarspakket bestellen via een speciale pagina op de website van Wayne Parker Kent. Dit pakket wordt vervolgens binnen een aantal dagen thuisbezorgd. De actie duurt zolang de voorraad strekt.

www.wayneparkerkent.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief