Marketing Report
[Whitepaper Sessions 2023] Wichet Seav & Lesley Maria: Retail Media en Marketplaces column

[Whitepaper Sessions 2023] Wichet Seav & Lesley Maria: Retail Media en Marketplaces

Voorafgaand aan het M100 event begin december 2023 organiseerden Media Meetings en Marketing Report de Whitepaper Sessions, zes hoogwaardige kennistransfers in een marketeers only event. Een van de sprekers waren Wichet Seav en Lesley Maria van Havas Media. Wij hebben hun gevraagd om hun presentatie samen te vatten in een column.

Als Head of Ecommerce (Wichet Seav) bij Havas, ben ik gepassioneerd door de dynamische wereld van Retail Media en de uitdagingen die dit met zich meebrengt voor zowel mediabureaus als klanten. In onze presentatie gaan we dieper in op deze uitdagingen en hoe Havas Market, onze gespecialiseerde entiteit, innovatieve e-commerce oplossingen biedt die zich richten op toonaangevende platforms zoals Amazon, Bol.com en AH.nl.

Het is duidelijk geworden dat traditionele advertentiemogelijkheden alleen niet langer volstaan in een tijdperk waarin consumentengedrag snel evolueert. Daarom hebben we bij Havas proposities ontwikkeld die zich richten op Retail Media, Social Commerce en Direct-to-Consumer (D2C). Deze benaderingen gaan verder dan alleen adverteren; ze zijn ontworpen om onze klanten een holistische aanpak te bieden met ROI (Return On Investment)   als resultaat.

Een essentieel onderdeel van onze aanpak is het aanbieden van end-to-end services binnen retailers. Dit omvat niet alleen adverteren, maar ook het aanbieden van 1P (first-party) en 3P (third-party) services. Dit betekent dat we niet alleen verantwoordelijk zijn voor het adverteren, maar ook voor het afhandelen van de volledige fulfilment, het onderhandelen over marges met distributeurs en het faciliteren van uitbreidingsstrategieën op e-retailers.

Door deze uitgebreide dienstverlening streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de tools en expertise die ze nodig hebben om te gedijen in de snel veranderende wereld van e-commerce. Van het ontwikkelen van overtuigende advertentiecampagnes tot het optimaliseren van distributiekanalen, ons doel is om merken in staat te stellen om op een dieper niveau verbinding te maken met consumenten en duurzame groei te realiseren.

In essentie ligt de toekomst van marketing in onze capaciteit om te innoveren en ons aan te passen aan een steeds veranderend landschap. Bij Havas zijn we vastberaden om voorop te blijven lopen in deze evolutie, en als Head of Ecommerce ben ik trots om een rol te spelen in deze spannende reis.

nl.havas.com

Marketing100 wordt gesponsord door

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] De Combinatie van Factoren zoekt een Allround-DTP’ER

18-04-2024 | 09:58:00
De Combinatie van Factoren (DCVF) is per direct op zoek naar een Allround-DTP’ER

Embassy of Dutch Creativity opent bar tijdens Cannes-festival

17-04-2024 | 16:17:00
Van 17 tot 21 juni zal de bar van de Embassy of Dutch Creativity fungeren als een tijdelijk hoofdkwartier van verschillende Nederlandse creatieve partijen

[The List] Edelman

17-04-2024 | 12:05:06
We are the world’s leading communications marketing firm. We help clients evolve, promote and protect their brands and reputations

[The List] Attenooie Sjoege van Zaken

17-04-2024 | 11:54:00
Onafhankelijk en eigenzinnig, met een voorkeur voor goede doelen en menselijke maat.

[The List] Cognito Media

17-04-2024 | 11:46:34
Cognito is a global communications agency helping clients manage reputations, handle threats, and build value in complex and competitive markets.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief