Win het RA*W Golden Ticket naar Cannes

Win het RA*W Golden Ticket naar Cannes

Jonge creatievelingen onder de 30 jaar krijgen een kans met het RA*W Golden Ticket voor de Cannes Lions Summer Course 2024. De ticket biedt talenten, of ze nu tijdelijk zonder werk zitten of zelfstandig ondernemer zijn, de gelegenheid om te profiteren van de expertise van professionals in de creatieve industrie tijdens het Cannes Lions International Festival of Creativity.

RA*W CANNES SUMMER COURSE

Lucas van Gog, Board Member van RA*W: "We Are RA*W gelooft dat divers, jong talent de toekomst is van onze creatieve industrie en vormt de brug tussen talenten en de creatieve industrie, ook in Cannes. Met de RA*W Summer Course bieden we een kans voor jong talent om naar het ‘normaal zo onbereikbare Cannes’ te gaan. Maar dan moet er wel iemand zijn die 3991 euro in je kan en wil investeren. Daarom gaan we dit jaar een stapje verder en hebben we in samenwerking met het Cannes Lions festival, het RA*W Golden Ticket in het leven geroepen."

De inschrijvingen voor de RA*W Cannes Summer Course 2024 gaan hard. Bureaus en bedrijven uit de creatieve sector hebben nog tot 1 mei de tijd om hun jonge talenten aan te melden voor dit 6-daagse educatieve programma tijdens het Cannes Lions International Festival of Creativity. Maar er is een plekje vrij gehouden om nog veel meer jonge talenten de kans te geven om mee te gaan.

Wie komt er in aanmerking?

Jonge professionals met 1 tot 5 jaar ervaring in de creatieve industrie, niet ouder dan 30 jaar (geboren na 21 juni 1993), die een brandend verlangen hebben om naar Cannes te gaan, maar heb je geen baas die je kon overtuigen om in je te investeren? Heb je bijvoorbeeld geen baas omdat je in between jobs zit? Of ben je freelancer en dus je eigen baas? Dan is deze kans voor jou.

Hoe doe je mee?

Overtuig de talenten bij Ra*w waarom jij het Golden Ticket verdient. De manier waarop je dit doet, mag je helemaal zelf weten - laat je creativiteit de vrije loop!

Deadline:
Stuur je motivatie en CV vóór maandag 6 mei 23:59 naar hi@we-are-raw.com met als onderwerp: THIS IS GOLDEN.

www.we-are-raw.com

www.selmore.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.