Woedend! verwelkomt Seema Sharma als partner en lanceert positionering

Woedend! verwelkomt Seema Sharma als partner en lanceert positionering

Seema Sharma gaat aan de slag bij communicatiebureau Woedend! als partner en Executive Creative Director. Woedend! slaat hiermee tevens een weg in als Woedend! The New Creatives – waarin mens en tech samenwerken om ideeën te maken met een human heart. De toevoeging is geïnspireerd op Sharma’s boek The New Creatives, waarin ze in dialoog met AI de impact van artificial intelligence op menselijke creativiteit heeft onderzocht. 

Afgelopen jaren was Sharma Creative Director en MT-lid bij Edelman Amsterdam, waar ze onder andere verantwoordelijk is geweest voor het opbouwen van de creatieve afdeling van het bureau. Achter de schermen heeft Woedend! samen met Sharma gewerkt aan een propositie.

Seema Sharma: "Om terug te keren naar Woedend!, waar ik kennismaakte met de synergie tussen creatie en innovatie en nu zoveel jaar later als partner weer onderdeel van kan zijn voelt echt als thuiskomen. Tegelijkertijd besef ik hoe bijzonder het is wat we hier doen, hoe AI wordt omarmd én uitgedaagd. Daarnaast zijn de samenwerkingen en relaties met klanten heel sterk. Ik kijk ernaar uit om dit met het Woedend! team verder uit te bouwen."

Lennart Driessen, Creative Director: "Juist nu in deze tech-revolutie worden onze éigen menselijke principes (the fire, zoals wij het noemen), maar ook de waarde de mens, steeds belangrijker. In al ons werk willen we dit nóg meer naar voren laten komen. We zetten maximaal in op de creatieve mogelijkheden van new tech, maar dan met een kloppend sociaal maatschappelijk hart. Die combinatie vormt the new creatives."

Het van oorsprong digital bureau bestaat al 24 jaar, is al die tijd onafhankelijk gebleven, en heeft een breed aantal klanten binnengehaald, waaronder Kingspan, Abbot, Amsterdam AI, ATAG Benelux, Gemeente Amsterdam, Kies MBO Techniek, Mepal, en onlangs Samsung Climate Solutions Europe.

Paul Woltering, Strategy Director & partner: "We zien een enorme toename in health, maar ook tech-merken die bij ons aankloppen, dat heeft te maken met onze tech-oorsprong die klanten herkennen, maar ook allerlei uitdagingen die een tech-gedreven wereld met zich meebrengt. De komst van Seema en haar liefde voor tech gaat ervoor zorgen dat we dit verder kunnen uitbouwen."

Woedend! The New Creatives viert de positionering door organisaties en merken uit te nodigen voor exclusieve firestarter-sessies. In de vurige workshop kunnen marketingspecialisten, brand managers en communicatieprofessionals van merken in een vrijblijvende privésessie sparren over vormen van samenwerking met tech. Woedend! The New Creatives belooft in deze sessie een ‘humanly honest’ advies op het gebied van externe én interne communicatie.

www.woedend.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

DDB, Alfred, Wefilm en Joe Public grote winnaars Esprix 2024

24-05-2024 | 09:52:00
Gisteren werd er voor het eerst in de geschiedenis van de Esprix geen goud uitgereikt. Dat konden de genomineerden niet zo waarderen

[Interview] Stephan Kwast over de herpositionering van Megawatt als 360 campagnebureau

23-05-2024 | 13:56:00
Stephan Kwast is CEO en eigenaar van Megawatt Group. We spreken hem over de fusie van vier Megawatt labels en de herpositionering naar één sterk Megawatt als 360֯ campagnebureau

[Vacatures] Cogonez zoekt een Projectmanager / trafficmanager

23-05-2024 | 10:29:00
Cogonez is per direct op zoek naar Projectmanager / trafficmanager

[Vacancy] Cheil Benelux has a position for Creative Team

23-05-2024 | 10:05:00
Cheil Benelux is directly looking for a Creative Team 

[The List] DCVF

23-05-2024 | 09:32:00
DCVF staat voor De Combinatie van Factoren. Het activatiebureau dat merken laat groeien
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.