Wouter Glaser Managing Director van Blauw Gras

Wouter Glaser Managing Director van Blauw Gras

Wouter Glaser volgt Erjon Tuenter op als Managing Director van Blauw Gras. Na elf jaar ondernemen slaat hij een andere weg in.

Als oprichter van Glasnost en Fitzgerald is Wouter Glaser ervaren in het opzetten en uitbouwen van bureaus. Daarnaast heeft hij veel affiniteit met het social vak, onder andere aan klantzijde bij TomTom en Hyves.

Erjon Tuenter: “Na 11 jaar voorwaartse drang, smeden van een topteam en prachtig werk voor geweldige merken, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Daar ga ik mij de komende maanden over bezinnen. Ik ben vooral trots op het werken met al die fijne en talentvolle mensen, het was geweldig om hun aanvoerder te zijn. Blauw Gras gaat de volgende fase in, en ik heb er het volle vertrouwen in dat team Blauw Gras dit onder leiding van Wouter waar gaat maken.”

Wouter Glaser was voordat hij in deze rol stapte twee jaar Chief Growth Officer bij ACE. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de groeiprogramma's van de bureaus binnen ACE.

Wouter Glaser: “Erjon Tuenter heeft samen met Erik Wiese een prachtig bedrijf neergezet. Ik ben in de afgelopen tijd verliefd geworden op het bureau en heb ik met verschillende collega’s al een band opgebouwd. Binnen ACE geloven we erin dat we specialisaties meer moeten laten samenwerken, denk bijvoorbeeld aan social en pr. Dat ligt in elkaars verlengde en kan elkaar enorm versterken. In mijn nieuwe rol als MD van Blauw Gras, én als oprichter van Glasnost, kan ik zorgen voor die ontwikkeling. ”

www.blauw-gras.com

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.