Marketing Report
Wouter Glaser start coachingsbureau Go Delphi nieuws

Wouter Glaser start coachingsbureau Go Delphi

Wouter Glaser, voormalig Managing Director van Blauw Gras, start scale-up studio Go Delphi. Met Go Delphi gaat hij andere bedrijven en ondernemers helpen met business coaching, groei programma's en exitstrategieën. 

Toegepaste kennis

Een voorbeeld waarbij die kennis is toegepast is Glasnost, dat in acht jaar groeide met een startkapitaal van 1 euro naar een bedrijf met 40 fte. Een ander voorbeeld is een bedrijf waar Wouter als adviseur en angel-investor bij betrokken is: de fair travel specialist Voja.travel. Vanaf 2017 groeide zij door naar 5000 reizen met een omzet van 10 miljoen euro.

Wouter Glaser: "Toen ik erachter kwam dat Glasnost meer ging groeien door aan m’n bedrijf te werken in plaats van in mijn bedrijf groeiden we exponentieel. Deze lessen heb ik in de afgelopen tijd bij Ace met tien van de Ace-agency's kunnen delen. Ik merkte dat dit het dichtst bij mijn drijfveren staat en dat dit is waar ik het meest gelukkig van word."

Grieks thema

Delphi was een orakel in het oude Griekenland waar mensen om advies kwamen vragen over belangrijke kwesties. Wouter Glaser: "Net zoals Glasnost een gevoel oproept met eigen flessen wodka en een Trabant in ons kantoor, is het de bedoeling dat Go Delphi ook weer een merk gaat worden. Dit keer geen flessen sterke drank: ik ben nu bezig met een Go Delphi-olijfolie."

Blijft betrokken bij ACE

Het afgelopen jaar heeft hij als Managing Director het MT van BlauwGras geleid. Deze rol wordt overgenomen door Claire Daemen en Michelle van der Zee, een officiële opvolger is nog niet bekend. Wouter blijft betrokken als adviseur en partner van de ACE Group.

www.godelphi.nl

www.blauw-gras.com

Lees ook:

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

20-11-2023 | 15:29:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Creative Director 

Blauw Gras (ACE-agency) maakt vervolg op Samsung's Wear it-campagne

02-11-2023 | 06:00:00
Wear it is een door Blauw Gras ontwikkeld jaarrond concept en wordt ingezet op alle Samsung communicatie online

[Interview] Erik Wiese (La Masia): eens ondernemers, altijd ondernemers om anderen te laten groeien

22-08-2023 | 13:10:00
Erjon Tuenter en Erik Wiese, de oprichters van Blauw Gras, hebben met La Masia een bedrijf opgericht dat founders en managementteams wil coachen. We spreken Erik Wiese hierover

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Video Producer

07-08-2023 | 10:04:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Video Producer

[TikTok Today] Barbie filter, Ninja creami, Photoshop AI

17-07-2023 | 10:18:00
Blauw Gras maakt samen met Marketing Report een maandelijks item over TikTok: TikTok Today. Gen Z-creatives en TikTok-adepten Thom Knobel en Mauran Verniers nemen daarin marketeers mee in dit medium. Met daarin de laatste trends op het platform, gefilmd in een TikTok-format van 3 minuten

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.