Wouter Glaser start coachingsbureau Go Delphi

Wouter Glaser start coachingsbureau Go Delphi

Wouter Glaser, voormalig Managing Director van Blauw Gras, start scale-up studio Go Delphi. Met Go Delphi gaat hij andere bedrijven en ondernemers helpen met business coaching, groei programma's en exitstrategieën. 

Toegepaste kennis

Een voorbeeld waarbij die kennis is toegepast is Glasnost, dat in acht jaar groeide met een startkapitaal van 1 euro naar een bedrijf met 40 fte. Een ander voorbeeld is een bedrijf waar Wouter als adviseur en angel-investor bij betrokken is: de fair travel specialist Voja.travel. Vanaf 2017 groeide zij door naar 5000 reizen met een omzet van 10 miljoen euro.

Wouter Glaser: "Toen ik erachter kwam dat Glasnost meer ging groeien door aan m’n bedrijf te werken in plaats van in mijn bedrijf groeiden we exponentieel. Deze lessen heb ik in de afgelopen tijd bij Ace met tien van de Ace-agency's kunnen delen. Ik merkte dat dit het dichtst bij mijn drijfveren staat en dat dit is waar ik het meest gelukkig van word."

Grieks thema

Delphi was een orakel in het oude Griekenland waar mensen om advies kwamen vragen over belangrijke kwesties. Wouter Glaser: "Net zoals Glasnost een gevoel oproept met eigen flessen wodka en een Trabant in ons kantoor, is het de bedoeling dat Go Delphi ook weer een merk gaat worden. Dit keer geen flessen sterke drank: ik ben nu bezig met een Go Delphi-olijfolie."

Blijft betrokken bij ACE

Het afgelopen jaar heeft hij als Managing Director het MT van BlauwGras geleid. Deze rol wordt overgenomen door Claire Daemen en Michelle van der Zee, een officiële opvolger is nog niet bekend. Wouter blijft betrokken als adviseur en partner van de ACE Group.

www.godelphi.nl

www.blauw-gras.com

Lees ook:

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

TBWA\NEBOKO ontwikkelt zomercampagne voor McDonald’s

06-06-2024 | 12:33:00
De film toont Nederland tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal, waarbij de lege straten een speelveld vormen voor niet-sportliefhebbers

ACE bureaus Blauw Gras en IM Lounge ontwikkelen internationale campagne voor Daelmans Stroopwafels

10-04-2024 | 11:10:00
De merkcampagne ging vorig jaar van start na de gewonnen pitch van Blauw Gras en IM Lounge. Deze wordt in een jaarcampagne voortgezet

Dan Verhoeven Creative Director Somention

18-01-2024 | 11:16:00
Dan Verhoeven is benoemd tot Creative Director bij Somention en zal samen met Executive Creative Director Vivian Kowalski de social frontrunner positie van Somention verder vormgeven

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

20-11-2023 | 15:29:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Creative Director 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.