Marketing Report
Wuunder kiest Marcommit voor pr

Wuunder kiest Marcommit voor pr

Wuunder, een zakelijk verzendplatform voor wereldwijde verzendingen, gaat samenwerken met pr- en contentmarketingbureau Marcommit. Wuunder biedt een platform dat e-commerce-bedrijven helpt met alle vormen van transport.

De belangrijkste doelstelling van Wuunder is het vergroten van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt. Alhoewel Wuunder zeker geen onbekende is in de markt, zoekt het bedrijf met de pr-aanpak van Marcommit voor het eerst in zijn bestaan bewust de Nederlandse media op.
 
Jeroen van Gehlen, co-founder Wuunder: "Na een grondig selectieproces hebben wij voor Marcommit gekozen vanwege hun succesvolle aanpak. We hebben een aantal jaren extreme groei gekend en willen dit nu met de markt delen. Gezien de ontwikkelingen in de e-commerce- en de transportmarkt in zijn geheel is dit voor ons het beste moment om bewust naar buiten te treden en onze naamsbekendheid te vergroten."
 
Marianne van Barneveld, oprichter van Marcommit: "Wuunder is de afgelopen jaren hard gegroeid. Dat hebben ze te danken aan hun sterke reputatie en dienstverlening. We zijn dan ook heel trots op het feit dat wij de mooie verhalen die binnen het bedrijf te vinden zijn gaan delen met een groter publiek. Het enthousiasme en de dynamiek bij Wuunder stellen ons in staat om betere resultaten te halen en de naamsbekendheid van Wuunder een boost te geven."

www.marcommit.nl
www.wearewuunder.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.