Marketing Report
Xavi Simons gezicht KING-voetbalschoenen PUMA nieuws

Xavi Simons gezicht KING-voetbalschoenen PUMA

De Nederlander Xavi Simons gaat een samenwerking aan met sportbedrijf PUMA, waarbij hij het gezicht wordt van de KING-voetbalschoenen. Xavi treedt daarbij in de voetsporen van Johan Cruyff, Maradona, Eusébio en Pelé.

Niet alleen voetbal, ook mode

Xavi Simons: "PUMA is een merk met een rijke voetbalgeschiedenis, dat altijd aan de top van de industrie staat. Spelers als Johan Cruyff en Maradona hebben de PUMA KING gedragen, wat deze schoenen iconisch maakt. Het is een eer om deel uit te maken van deze nieuwe generatie. Ik kijk er enorm naar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen en mijn eigen stempel erop te mogen drukken. PUMA is niet alleen een merk dat bekendstaat om voetbal, maar heeft ook een geweldige aantrekkingskracht op het gebied van mode. We hebben veelbelovende plannen en ik ben verheugd dat PUMA mij tijdens deze reis zal ondersteunen."

Nieuwe generatie

Johan Adamsson, Global Director of Sports Marketing and Sports Licensing bij PUMA: "We zijn ontzettend verheugd dat we een samenwerking zijn aangegaan met een speler van zijn kaliber op zo'n jonge leeftijd. Xavi Simons wordt al jarenlang bewonderd in de voetbalwereld en we geloven dat zijn talent nog jaren zal blijven groeien. Op zijn 20e heeft Xavi al bewezen een van Europa's topvoetballers te zijn, en we kijken er naar uit om hem te ondersteunen op zijn weg naar grootsheid."

www.publicisgroupe.nl

www.eu.puma.com

Lees ook:

Dirk wint opnieuw Retailer of the Year-verkiezing

25-09-2023 | 17:39:00
Dirk voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Beste supermarkt van Nederland

[Marketing Report Radio] Martijn van Amersfoort over Melkunie

25-09-2023 | 15:06:00
Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de submerken waar hij verantwoordelijk voor is binnen Melkunie

1,2 miljoen euro voor start-up BALZY

22-09-2023 | 11:07:00
Met deze kapitaalinjectie wil Balzy de internationale expansie te versnellen

[Marketing Report Radio] Ingmar Bruinsma over Balzy

21-09-2023 | 10:45:00
Ingmar Bruinsma is co-founder van Balzy. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over het ontstaan van Balzy

[Interview De Belofte 2023] Jordi Hillenga: Scapino onderscheidt zich door durf, lef en ondernemerschap

19-09-2023 | 09:44:00
Maud van Hecke is Applied Behavioral Scientist bij Open Now. Zij is genomineerd voor De Belofte 2023. We spreken haar.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.